Uw extensies beheren

Uw extensies indelen in de browserwerkbalk

Sleep extensiepictogrammen naast de adresbalk om ze opnieuw in de browserwerkbalk in te delen.

Als u meer extensiepictogrammen in de browserwerkbalk wilt weergeven, kunt u het gebied voor extensiepictogrammen uitbreiden. Klik op de rechterrand van de adresbalk en sleep deze naar links. Als u aanvullende extensies wilt verbergen, kunt u de adresbalk langer maken door de rechterrand weer naar rechts te slepen. Klik op de knop » naast het Chrome-menu Chrome menu om uw aanvullende extensies weer te geven (als er pictogrammen voor deze extensies worden weergegeven).

Al uw extensies op de pagina 'Extensies' beheren

Ga als volgt te werk om de pagina 'Extensies' te openen:

1. Klik op het Chrome-menu Chrome menu op de browserwerkbalk.
  2. Selecteer Tools.
  3. Selecteer Extensies.

Opties voor extensies aanpassen

Bepaalde extensies kunnen extra instellingen bevatten die u kunt bewerken. Klik op de pagina 'Extensies' op de link 'Opties' (indien beschikbaar) bij de gewenste extensie om deze instellingen te bekijken. Als u wilt dat extensies worden weergegeven in incognitovensters, vinkt u het selectievakje 'Toestaan in incognitomodus' aan dat bij de extensie staat.

Uw extensies synchroniseren tussen meerdere computers

Om eenvoudig toegang te krijgen tot uw extensies ongeacht de computer die u gebruikt, moet u uw extensies synchroniseren met uw Google-account door in te loggen bij Chrome.

Extensies tijdelijk uitschakelen

1. Klik op het Chrome-menu Chrome menu op de browserwerkbalk.
  2. Selecteer Tools.
  3. Selecteer Extensies.
  4. Verwijder de op de pagina 'Extensies' het vinkje uit het selectievakje 'Uitgeschakeld' naast de extensie die u tijdelijk wilt verwijderen.

U kunt op elk gewenst moment teruggaan naar uw lijst met extensies om uitgeschakelde extensies weer in te schakelen. Mogelijk moet u de pagina vernieuwen om de extensies te gebruiken die u zojuist opnieuw heeft ingeschakeld.