Slå synkronisering av eller på i Chrome

For å lagre informasjon i Google-kontoen din, slå på synkronisering.

Når du synkroniserer

• Du kan se og oppdatere synkronisert informasjon på alle enhetene dine, for eksempel bokmerker, logg, passord og andre innstillinger.
  • Du logges automatisk på Gmail, YouTube, Søk og andre Google-tjenester. Hvis du allerede var logget på da du slo på synkronisering, blir du værende pålogget.
  • Selv om du bytter enhet (for eksempel hvis du mister telefonen din eller kjøper en ny datamaskin), mister du ikke den synkroniserte informasjonen din.
  • Du får en personlig opplevelse i andre Google-produkter ved å inkludere Chrome-loggen når du slår på nett- og appaktiviteten din.

Merk: Du må bare slå på Chrome-synkronisering for enheter du stoler på. Hvis du bruker en offentlig datamaskin, bør du bruke gjestemodus i stedet.

Logg på og slå på synkronisering

Du må ha en Google-konto for å slå på synkronisering.

1. Åpne Chrome på datamaskinen.
  2. Klikk på Profil Profil øverst til høyre.
  3. Logg på Google-kontoen din.
  4. Hvis du vil synkronisere informasjonen din på alle enhetene dine, klikker du på Slå på synkronisering og så Slå på.

Hvis du vil synkronisere mer enn én konto, eller hvis du deler datamaskinen med andre, kan du finne ut hvordan du legger til profiler i Chrome.

Slå av synkronisering

Du kan fortsatt se bokmerkene dine, loggen din, passordene dine og de andre innstillingene på datamaskinen selv om du slår av synkronisering. Men hvis du gjør endringer, blir de ikke lagret i Google-kontoen din eller synkronisert til de andre enhetene dine.

Når du slår av synkronisering, blir du også logget av andre Google-tjenester, for eksempel Gmail.

1. Åpne Chrome på datamaskinen.
  2. Øverst til høyre klikker du på Mer Mer og så Innstillinger.
  3. Under «Personer» øverst klikker du på Slå av og så Slå av.

Finn ut hvordan du sletter synkronisert informasjon fra Google-kontoen.

For å logge av og slå av Chromebooken, finn ut hvordan du logger av og slår av.

Når du logger på Google-kontoen din via en Google-tjeneste, for eksempel Gmail, blir du automatisk logget på Chrome. Hvis du ikke vil bli logget på Chrome noen gang, kan du slå av Chrome-pålogging.