Activar o desactivar la sincronització a Chrome

Per desar informació al Compte de Google, activeu-hi la sincronització.

Quan la sincronització està activada

• Podeu veure i actualitzar la vostra informació sincronitzada en tots els dispositius, com ara les adreces d'interès, l'historial, les contrasenyes i altres opcions de configuració.
  • S'iniciarà la sessió automàticament a Gmail, YouTube, la Cerca i altres serveis de Google. Si hi havíeu iniciat la sessió abans d'activar la sincronització, la sessió es mantindrà iniciada.
  • Si canvieu de dispositiu (per exemple, si perdeu el telèfon o adquiriu un portàtil nou), podreu recuperar la informació sincronitzada.
  • La vostra experiència es personalitzarà en altres productes de Google si activeu l'opció Activitat al web i en aplicacions i hi incloeu l'historial de Chrome.

Nota: activeu la sincronització de Chrome només en dispositius que siguin vostres. Si feu servir un ordinador públic, utilitzeu el mode de convidat.

Iniciar la sessió a Chrome

Per iniciar la sessió a Chrome, necessiteu un Compte de Google.

1. Obriu l'aplicació Chrome Chrome al dispositiu iPhone o iPad.
  2. A la part inferior dreta, toqueu Més Més i, a continuació, Configuració Configuració i, a continuació, Inicia la sessió a Chrome.
  3. Toqueu el compte que vulgueu utilitzar.
  4. Toqueu Continua i, a continuació, D'acord.

Tancar la sessió de Chrome

Després de tancar la sessió, encara podeu veure les adreces d'interès, l'historial, les contrasenyes i altres opcions de configuració. Però si feu cap canvi, no es desarà al vostre Compte de Google ni tampoc se sincronitzarà amb els altres dispositius.

1. Obriu l'aplicació Chrome Chrome al dispositiu iPhone o iPad.
  2. A la part inferior dreta, toqueu Més Més i, a continuació, Configuració Configuració.
  3. Toqueu el vostre nom.
  4. Toqueu Tancar la sessió de Chrome.

Articles relacionats