Activar o desactivar la sincronització a Chrome

Per desar informació al Compte de Google, activeu-hi la sincronització.

Què passa en sincronitzar Chrome

• Podeu veure i actualitzar la vostra informació sincronitzada en tots els dispositius, com ara les adreces d'interès, l'historial, les contrasenyes i altres opcions de configuració.
  • S'iniciarà la sessió automàticament a Gmail, YouTube, la Cerca i altres serveis de Google. Si hi havíeu iniciat la sessió abans d'activar la sincronització, la sessió es mantindrà iniciada.
  • Si canvieu de dispositiu (per exemple, si perdeu el telèfon o adquiriu un portàtil nou), podreu recuperar tota la informació.
  • La vostra experiència es personalitzarà en altres productes de Google mitjançant la inclusió de l'historial de Chrome a Activitat al web i en aplicacions.

Nota: activeu la sincronització de Chrome només en dispositius que siguin vostres. Si feu servir un ordinador públic, utilitzeu el mode de convidat.

Activar la sincronització

Per activar la sincronització, necessiteu un Compte de Google.

1. Obriu Chrome a l'ordinador.
  2. A la part superior dreta, feu clic a Perfil Perfil.
    • Si ja hi heu iniciat la sessió amb el Compte de Google, hi veureu la foto del vostre compte.
  3. Feu clic a Activa la sincronització i després Activa.
    • Si no heu iniciat la sessió, haureu d'iniciar-la al Compte de Google per activar la sincronització.

Si voleu sincronitzar més d'un compte o si compartiu l'ordinador amb altres persones, consulteu com podeu afegir un perfil a Chrome.

Per iniciar la sessió al vostre dispositiu Chromebook i sincronitzar-lo, obteniu informació sobre com podeu activar la sincronització del compte.

Desactivar la sincronització

Si desactiveu la sincronització, continuareu veient les adreces d'interès, l'historial, les contrasenyes i altres opcions de configuració. Si feu cap canvi, no es desarà al vostre Compte de Google ni tampoc se sincronitzarà amb els altres dispositius.

Quan desactiveu la sincronització, també se us tancarà la sessió en altres serveis de Google, com ara Gmail.

1. Obriu Chrome a l'ordinador.
  2. A la part superior dreta, feu clic a Més Més i després Configuració.
  3. A la part superior, a “Usuaris”, feu clic a Desactiva i després Desactiva.

Per tancar la sessió al vostre dispositiu Chromebook i desactivar-hi la sincronització, consulteu aquest article.

Articles relacionats