Slå synkronisering i Chrome av og på

For å lagre informasjon i Google-kontoen din, slå på synkronisering.

Når du synkroniserer

• Du kan se og oppdatere synkronisert informasjon på alle enhetene dine, for eksempel bokmerker, logg, passord og andre innstillinger.
  • Du logges automatisk på Gmail, YouTube, Søk og andre Google-tjenester. Hvis du allerede var logget på da du slo på synkronisering, blir du værende pålogget.
  • Selv om du bytter enhet (for eksempel hvis du mister telefonen din eller kjøper en ny datamaskin), mister du ikke den synkroniserte informasjonen din.
  • Du får en personlig opplevelse i andre Google-produkter med Chrome-loggen din hvis du slår på nett- og appaktivitet.
  • Chrome kan kombinere eventuelle opplysninger om alder og kjønn du har oppgitt i Google-kontoen din, med statistikken vår for å hjelpe oss med å utvikle produkter som passer bedre for alle demografier. Denne informasjonen brukes bare i sammenstilt form.

Viktig: Du må bare slå på Chrome-synkronisering for enheter du eier. Hvis du bruker en offentlig datamaskin, bør du bruke gjestemodus i stedet.

Finn ut mer om personvernreglene for Chrome.

Logg på og slå på synkronisering

Du må ha en Google-konto for å slå på synkronisering.

1. Åpne Chrome-appen Chrome på Android-enheten din.
  2. Trykk på Mer til høyre for adressefeltet Mer og så Innstillinger og så Slå på synkronisering.
  3. Velg kontoen du vil bruke.
  4. Hvis du vil slå på synkronisering, trykker du på Ja, jeg er med.

Logg av og slå av synkronisering

Når du har logget av og slått av synkronisering, kan du fremdeles se bokmerker, loggen, passord og andre innstillinger på enheten din.

1. Åpne Chrome-appen Chrome på Android-enheten din.
  2. Til høyre for adressefeltet trykker du på Mer Mer og så Innstillinger.
  3. Trykk på navnet ditt.
  4. Trykk på Logg av og slå av synkronisering.
    • Når du slår av synkronisering og logger av, blir du også logget av andre Google-tjenester, for eksempel Gmail.
    • Du kan logge på igjen uten å slå på synkronisering.

Slik sletter du synkronisert informasjon fra Google-kontoen din:

1. Åpne Chrome-appen Chrome på Android-enheten din.
  2. Gå til chrome.google.com/sync.
  3. Rull til og trykk på Slett data.