Logg på eller av Chrome

Når du logger på Chrome, blir informasjonen din lagret på Google-kontoen din, slik at den er tilgjengelig når du trenger den.

Dette skjer når du er logget på

• Du kan se og oppdatere synkronisert informasjon på alle enhetene dine, for eksempel bokmerker, logg, passord og andre innstillinger.
  • Hvis du bytter enhet (for eksempel hvis du mister telefonen din eller kjøper en ny bærbar datamaskin), beholder du all informasjonen din.
  • Du logges automatisk på Gmail, YouTube, Søk og andre Google-tjenester.
  • Brukeropplevelsen din i andre Google-produkter blir tilpasset ved å inkludere Chrome-loggen og Nett- og appaktivitet.

Pålogging i Chrome-appen er annerledes enn å logge på et nettsted.

Merk: Logg bare på Chrome med enheter du stoler på. Hvis du bruker en offentlig datamaskin, bør du bruke gjestemodus i stedet for å logge på.

Logg på Chrome

Du må ha en Google-konto for å logge på Chrome.

1. Åpne Chrome på datamaskinen.
  2. Klikk på navnet eller Personer Folk øverst til høyre.
  3. Klikk på Logg på Chrome.
  4. Logg på med Google-kontoen din.

Hvis du vil logge på Chrome med mer enn én konto, eller hvis du deler datamaskinen med andre, kan du finne ut hvordan du legger til en profil i Chrome.

For å logge på en Chromebook, les om hvordan du slår på kontosynkronisering.

Logg av Chrome

Etter at du har logget av, kan du fremdeles se bokmerkene dine, loggen din, passordene dine og andre innstillinger. Hvis du gjør endringer, blir de imidlertid ikke lagret på Google-kontoen din og synkronisert til de andre enhetene dine.

1. Åpne Chrome på datamaskinen.
  2. Klikk på Mer Mer og deretter Innstillinger.
  3. Klikk på Logg av øverst, under «Personer».
  4. Bekreft ved å klikke på Logg av.

For å logge av en Chromebook, les om hvordan du logger av og slår den av.

Logg av eksternt

Du kan fjerne kontoen din fra en enhet, selv om du ikke har den med deg.

For å logge av hvilken som helst enhet, gå til listen over nylig brukte enheter. Velg en enhet, og fjern kontotilgangen din.