Synchronisatie in Chrome in- of uitschakelen

Schakel synchronisatie in als je je informatie wilt opslaan in je Google-account.

Wanneer je synchroniseert

• Je kunt je gesynchroniseerde informatie (zoals bladwijzers, geschiedenis, wachtwoorden en andere instellingen) bekijken en updaten op al je apparaten.
  • Je logt automatisch in bij Gmail, YouTube, Zoeken en andere Google-services. Als je was ingelogd voordat je synchronisatie inschakelde, blijf je ingelogd.
  • Als je van apparaat verandert (bijvoorbeeld als je je telefoon bent kwijtgeraakt of een nieuwe laptop hebt), kun je al je gesynchroniseerde gegevens terugzetten.
  • Je gebruik van andere Google-producten wordt gepersonaliseerd door je Chrome-geschiedenis op te nemen als je Web- en app-activiteit inschakelt.

Opmerking: Schakel Chrome-synchronisatie alleen in met apparaten die van jou zijn. Gebruik de gastmodus als je een openbare computer gebruikt.

Inloggen bij Chrome

Als je wilt inloggen bij Chrome, heb je een Google-account nodig.

1. Open de Chrome-app Chrome op je iPhone of iPad.
  2. Tik in de rechterbenedenhoek op Meer Meer en dan Instellingen Instellingen en dan Inloggen bij Chrome.
  3. Tik op het account dat je wilt gebruiken.
  4. Tik op Doorgaan en dan OK.

Uitloggen bij Chrome

Nadat je bent uitgelogd, kun je nog steeds je bladwijzers, geschiedenis, wachtwoorden en andere instellingen zien. Als je echter wijzigingen aanbrengt, worden deze wijzigingen niet opgeslagen in je Google-account en niet gesynchroniseerd met je andere apparaten.

1. Open de Chrome-app Chrome op je iPhone of iPad.
  2. Tik in de rechterbenedenhoek op Meer Meer en dan Instellingen Instellingen.
  3. Tik op je naam.
  4. Tik op Uitloggen bij Chrome.