In- of uitloggen bij Chrome

Wanneer je inlogt bij Chrome, wordt je informatie opgeslagen in je Google-account, zodat de informatie beschikbaar is wanneer je deze nodig hebt.

Wat gebeurt er wanneer je bent ingelogd

• Je kunt je gesynchroniseerde informatie (zoals je bladwijzers, geschiedenis, wachtwoorden en andere instellingen) bekijken en updaten op al je apparaten.
  • Als je van apparaat verandert (bijvoorbeeld als je je telefoon bent kwijtgeraakt of een nieuwe laptop hebt), kun je al je gegevens terugzetten.
  • Je logt automatisch in bij Gmail, YouTube, Zoeken en andere Google-services.
  • Je gebruik van andere Google-producten wordt gepersonaliseerd door je Chrome-geschiedenis op te nemen in je Web- en app-activiteit.

Inloggen bij de Chrome-app is iets anders dan inloggen bij een website.

Opmerking: Log alleen in bij Chrome met apparaten die je vertrouwt. Als je een openbare computer gebruikt, gebruik je de gastmodus in plaats van in te loggen.

Inloggen bij Chrome

Als u wilt inloggen bij Chrome, heeft u een Google-account nodig.

1. Open Chrome op uw computer.
  2. Klik in de rechterbovenhoek op de naam of op Mensen Mensen.
  3. Klik op Inloggen bij Chrome.
  4. Log in op uw Google-account.

Als u wilt inloggen bij Chrome met meerdere accounts of als u uw computer met anderen deelt, vindt u hier meer informatie over het toevoegen van een profiel in Chrome.

Als u wilt inloggen bij een Chromebook, kunt u meer informatie bekijken over het inschakelen van accountsynchronisatie.

Uitloggen bij Chrome

Nadat u ben uitgelogd, kunt u nog steeds uw bladwijzers, geschiedenis, wachtwoorden en andere instellingen zien. Als u echter wijzigingen aanbrengt, worden deze wijzigingen niet opgeslagen in uw Google-account en niet gesynchroniseerd met uw andere apparaten.

1. Open Chrome op uw computer.
  2. Klik in de rechterbovenhoek op Meer Meer en vervolgens Instellingen.
  3. Klik bovenaan onder Mensen op Uitloggen.
  4. Bevestig door op Uitloggen te klikken.

Als u wilt uitloggen bij een Chromebook, kunt u meer informatie bekijken over uitloggen bij uw Chromebook of uw Chromebook uitschakelen.

Op afstand uitloggen

Je kunt je account van een apparaat verwijderen, zelfs als je dat apparaat niet bij de hand hebt.

Als je wilt uitloggen van een apparaat, ga je naar de lijst met onlangs gebruikt apparaten. Selecteer een apparaat en verwijder je accounttoegang.