In- of uitloggen bij Chrome

Wanneer u inlogt bij Chrome, wordt uw informatie opgeslagen in uw Google-account, zodat de informatie beschikbaar is wanneer u deze nodig heeft.

Wat gebeurt er wanneer u bent ingelogd

• U kunt uw gesynchroniseerde informatie (zoals uw bladwijzers, geschiedenis, wachtwoorden en andere instellingen) bekijken en updaten op al uw apparaten.
  • Als u van apparaat verandert (bijvoorbeeld als u uw telefoon bent kwijtgeraakt of een nieuwe laptop heeft), kunt u al uw gegevens terugzetten.
  • U logt automatisch in bij Gmail, YouTube, Zoeken en andere Google-services.
  • Uw gebruik van andere Google-producten wordt gepersonaliseerd door uw Chrome-geschiedenis op te nemen in uw Web- en app-activiteit.

Inloggen bij de Chrome-app is iets anders dan inloggen bij een website.

Opmerking: Log alleen in bij Chrome met apparaten die u vertrouwt. Als u een openbare computer gebruikt, gebruikt u de gastmodus in plaats van in te loggen.

Inloggen bij Chrome

Als u wilt inloggen bij Chrome, heeft u een Google-account nodig.

1. Open Chrome op uw computer.
  2. Klik in de rechterbovenhoek op de naam of op Mensen Mensen.
  3. Klik op Inloggen bij Chrome.
  4. Log in op uw Google-account.

Als u wilt inloggen bij Chrome met meerdere accounts of als u uw computer met anderen deelt, vindt u hier meer informatie over het toevoegen van een profiel in Chrome.

Inloggen bij een Chromebook

Bekijk informatie over het wijzigen van de synchronisatie-instellingen op een Chromebook.

Uitloggen bij Chrome

Nadat u ben uitgelogd, kunt u nog steeds uw bladwijzers, geschiedenis, wachtwoorden en andere instellingen zien. Als u echter wijzigingen aanbrengt, worden deze wijzigingen niet opgeslagen in uw Google-account en niet gesynchroniseerd met uw andere apparaten.

1. Open Chrome op uw computer.
  2. Klik in de rechterbovenhoek op Meer Meer en vervolgens Instellingen.
  3. Klik bovenaan onder Mensen op Uitloggen.
  4. Bevestig door op Uitloggen te klikken.

Op afstand uitloggen

U kunt uw account van een apparaat verwijderen, zelfs als u dat apparaat niet bij de hand heeft.

Als u wilt uitloggen van een apparaat, gaat u naar de lijst met onlangs gebruikt apparaten. Selecteer een apparaat en verwijder uw accounttoegang.