Activar i desactivar la sincronització a Chrome

Per desar informació al vostre Compte de Google, activeu-hi la sincronització.

Quan la sincronització està activada

• Podeu veure i actualitzar la vostra informació sincronitzada en tots els dispositius, com ara les adreces d'interès, l'historial, les contrasenyes i altres opcions de configuració.
  • S'iniciarà la sessió automàticament a Gmail, YouTube, la Cerca i altres serveis de Google. Si hi havíeu iniciat la sessió abans d'activar la sincronització, la sessió es mantindrà iniciada.
  • Si canvieu de dispositiu (per exemple, si perdeu el telèfon o adquiriu un portàtil nou), podreu recuperar la informació sincronitzada.
  • La vostra experiència es personalitzarà en altres productes de Google amb l'historial de Chrome si activeu l'opció Activitat al web i en aplicacions.
  • És possible que Chrome combini informació de l'edat o del sexe indicats al vostre Compte de Google amb les nostres estadístiques per ajudar-nos a crear productes que s'adaptin millor a tots els grups demogràfics. Aquesta informació només s'utilitza de manera agregada.

Important: activeu la sincronització de Chrome només en dispositius que siguin vostres. Si feu servir un ordinador públic, utilitzeu el mode de convidat.

Més informació sobre la política de privadesa de Chrome.

Iniciar la sessió i activar la sincronització

Per activar la sincronització, necessiteu un Compte de Google.

1. A l'iPhone o l'iPad, obriu l'aplicació Chrome Chrome.
  2. A la part inferior dreta, toqueu Més Més i, a continuació, Configuració Configuració i, a continuació, Activa la sincronització.
  3. Trieu el compte que voleu utilitzar.
  4. Toqueu Sí, ho accepto.

Tancar la sessió i desactivar la sincronització

Quan hàgiu tancat la sessió i desactivat la sincronització, podreu continuar veient les adreces d'interès, l'historial, les contrasenyes i altres opcions de configuració al dispositiu.

1. A l'iPhone o l'iPad, obriu l'aplicació Chrome Chrome.
  2. A la part inferior dreta, toqueu Més Més i, a continuació, Configuració Configuració.
  3. Toqueu el vostre nom.
  4. Toqueu Tanca la sessió.

Articles relacionats