Activar i desactivar la sincronització a Chrome

Per desar informació al vostre Compte de Google, activeu-hi la sincronització.

Quan la sincronització està activada

• Podeu veure i actualitzar la vostra informació sincronitzada en tots els dispositius, com ara les adreces d'interès, l'historial, les contrasenyes i altres opcions de configuració.
  • S'iniciarà la sessió automàticament a Gmail, YouTube, la Cerca i altres serveis de Google. Si hi havíeu iniciat la sessió abans d'activar la sincronització, la sessió es mantindrà iniciada.
  • Si canvieu de dispositiu (per exemple, si perdeu el telèfon o adquiriu un portàtil nou), podreu recuperar la informació sincronitzada.
  • La vostra experiència es personalitzarà en altres productes de Google si activeu l'opció Activitat al web i en aplicacions i hi incloeu l'historial de Chrome.
  • És possible que Chrome combini informació de l'edat o del sexe indicats al vostre Compte de Google amb les nostres estadístiques per ajudar-nos a crear productes que s'adaptin millor a tots els grups demogràfics. Aquesta informació no us identifica personalment i només s'utilitza de manera agregada.

Important: activeu la sincronització de Chrome només en dispositius que siguin vostres. Si feu servir un ordinador públic, utilitzeu el mode de convidat.

Més informació sobre la política de privadesa de Chrome.

Iniciar la sessió i activar la sincronització

Per activar la sincronització, necessiteu un Compte de Google.

1. Obriu Chrome a l'ordinador.
  2. A la part superior dreta, feu clic a Perfil Perfil.
  3. Inicieu la sessió al Compte de Google.
  4. Si voleu sincronitzar la vostra informació en tots els dispositius, feu clic a Activa la sincronització i, a continuació, Activa.

Si voleu sincronitzar més d'un compte o si compartiu l'ordinador amb altres persones, consulteu com podeu afegir un perfil a Chrome.

Desactivar la sincronització

Si desactiveu la sincronització, continuareu veient les adreces d'interès, l'historial, les contrasenyes i altres opcions de configuració de l'ordinador. Si feu cap canvi, no es desarà al vostre Compte de Google ni tampoc se sincronitzarà amb els altres dispositius.

Quan desactiveu la sincronització, també se us tancarà la sessió en altres serveis de Google, com ara Gmail.

1. Obriu Chrome a l'ordinador.
  2. A la part superior dreta, feu clic a Perfil Perfil i, a continuació, La sincronització està activada.
  3. Feu clic a Desactiva.

Obteniu informació sobre com podeu suprimir la informació sincronitzada del Compte de Google.

Per tancar la sessió del Chromebook i apagar-lo, consulteu aquest article.

Quan inicieu la sessió al vostre Compte de Google mitjançant un dels nostres serveis, com ara Gmail, la sessió s'iniciarà automàticament a Chrome. Si no voleu iniciar mai la sessió al navegador, podeu desactivar l'inici de sessió a Chrome.

Articles relacionats