Obtenir les adreces d'interès, les contrasenyes i altres dades en tots els dispositius

Si inicieu la sessió a Chrome, podeu desar informació al vostre Compte de Google. D'aquesta manera, podreu utilitzar-la en tots els dispositius en què tingueu la sessió iniciada amb el mateix compte.

Si inicieu la sessió a Chrome, podreu trobar la vostra informació en tots els vostres dispositius, com ara:

• Adreces d'interès
  • Llista de lectura
  • Contrasenyes
  • Informació de pagament
  • Adreces, números de telèfon i més
  • Configuració i preferències

Per sincronitzar les pestanyes i l'historial de navegació amb el vostre Compte de Google:

1. A l'iPhone o l'iPad, obriu Chrome Chrome.
  2. Toqueu Més Més i, a continuació, Configuració Configuració.
  3. A la part superior, toqueu el nom del vostre compte.
  4. Activeu l'opció Historial i pestanyes.

Triar quina informació es desa al Compte de Google

Quan inicieu la sessió a Chrome i deseu informació nova, com ara una adreça d'interès, es desarà al vostre Compte de Google. Podeu canviar la informació que es desa al compte en qualsevol moment.

1. A l'iPhone o l'iPad, obriu Chrome Chrome.
  2. Toqueu Més Més i, a continuació, Configuració Configuració.
  3. A la part superior, toqueu el nom del vostre compte.
  4. Trieu què voleu desar al Compte de Google.
Fer servir l'historial de Chrome per personalitzar Google

De manera predeterminada, l'historial de Chrome que es desa al vostre Compte de Google també s'afegeix a Activitat al web i en aplicacions. És possible que aquesta activitat s'utilitzi per oferir-vos una experiència personalitzada en altres productes de Google, com ara la Cerca o els anuncis. Per exemple, pot ser que se us recomani una notícia al feed basada en el vostre historial de Chrome.

Podeu controlar l'opció de configuració Activitat al web i en aplicacions en qualsevol moment al Compte de Google. Obteniu informació sobre com podeu trobar i controlar la vostra activitat al web i en aplicacions.

Si no voleu que es personalitzin els productes de Google, podeu utilitzar el núvol de Google per emmagatzemar les vostres dades de Chrome sense permetre que Google llegeixi l'historial de Chrome. Obteniu més informació sobre com podeu mantenir privada la vostra informació.

Desar la informació existent al compte

Quan teniu la sessió tancada a Chrome, les adreces d'interès i altres dades només es desen al dispositiu, però no al Compte de Google. Per obtenir aquesta informació en tots els dispositius, podeu desar-la al vostre compte.

1. A l'iPhone o l'iPad, inicieu la sessió a Chrome.
  2. Toqueu Més Més i, a continuació, Configuració Configuració.
  3. Toqueu el vostre nom.
  4. Toqueu Desa al compte.
  5. Trieu quina informació voleu desar al vostre compte.
  6. Toqueu Desa al compte.

Mantenir la privadesa de la informació amb una frase de contrasenya

Amb una frase de contrasenya, podeu fer servir el núvol de Google per emmagatzemar les vostres dades de Chrome sense que Google les llegeixi. Les formes de pagament i les adreces de Google Pay no s'encripten mitjançant una frase de contrasenya.

Les frases de contrasenya són opcionals. Per reduir el risc que es produeixi una violació de les dades, les dades sincronitzades estan sempre protegides amb l'encriptació líder del sector.

Crear una frase de contrasenya pròpia

Si utilitzeu una frase de contrasenya:

• Haureu d'utilitzar-la cada vegada que inicieu la sessió a Chrome amb el vostre Compte de Google en un dispositiu nou.
  • Haureu d'introduir la frase de contrasenya nova als dispositius en què ja tingueu la sessió iniciada.
  • Al feed no es mostrarà cap suggeriment basat en els llocs web pels quals navegueu a Chrome.
  • No podreu consultar les contrasenyes desades a passwords.google.com ni fer servir Smart Lock per a contrasenyes.
  • No es desarà tot l'historial al vostre Compte de Google. Només es desaran les adreces web que escriviu a la barra d'adreces de Chrome.

Crear una frase de contrasenya

1. A l'iPhone o l'iPad, obriu Chrome Chrome.
  2. Inicieu la sessió a Chrome amb el Compte de Google.
  3. Toqueu Més Més i, a continuació, Configuració Configuració.
  4. A la part superior, toqueu el nom del vostre compte.
  5. A la part inferior, toqueu Encriptació.
  6. Trieu Encripta les dades desades amb la teva frase de contrasenya.
  7. Escriviu una frase de contrasenya i confirmeu-la.
  8. Toqueu Envia.
Canviar o suprimir una frase de contrasenya

Important: per continuar utilitzant les contrasenyes a Chrome després de restablir la frase de contrasenya, exporteu-les abans de fer el restabliment i, després, importeu-les.

En canviar la frase de contrasenya, les dades encriptades per la frase de contrasenya se suprimeixen dels servidors de Google i es tanca la sessió de tots els dispositius en què l'heu iniciat. Les formes de pagament de Google Pay i les adreces no s'encripten amb cap frase de contrasenya, de manera que no se suprimiran.

Les contrasenyes i altres dades se suprimiran del vostre Compte de Google i del dispositiu.

Pas 1: suprimiu la frase de contrasenya

1. A l'iPhone o l'iPad, obriu Chrome Chrome.
  2. Aneu al Tauler de control de Google.
  3. A la part inferior, toqueu Esborra les dades i, a continuació, Esborra.
  4. Toqueu Més Més i, a continuació, Configuració Configuració.
  5. Toqueu Inicia la sessió a Chrome.

Consell: podeu reprendre l'acció de desar dades al vostre Compte de Google, però ja no tindreu cap frase de contrasenya.

Pas 2: creeu una frase de contrasenya nova (opcional)

1. Toqueu Més Més i, a continuació, Configuració Configuració.
  2. A la part superior, toqueu el nom del vostre compte.
  3. A la part inferior, toqueu Encriptació.
  4. Trieu Encripta les dades desades amb la teva frase de contrasenya.
  5. Escriviu una frase de contrasenya i confirmeu-la.
  6. Toqueu Envia.

Disposar de la informació de Chrome en tots els dispositius

Després d'iniciar la sessió a Chrome amb el Compte de Google, podeu:

• Desar informació en aquest compte.
  • Accedir a informació de tots els dispositius en què tingueu la sessió iniciada amb el mateix compte.
Cercar i gestionar adreces d'interès
  1. A l'iPhone o l'iPad, obriu Chrome Chrome.
  2. Toqueu Més Més i, a continuació, Adreces d'interès Afegeix aquesta pàgina a les adreces d'interès.
Accedir a llocs web visitats anteriorment
  1. A l'iPhone o l'iPad, obriu Chrome Chrome.
  2. Toqueu Més Més i, a continuació, Historial .

Si utilitzeu una frase de contrasenya, només trobareu els llocs web que heu visitat des d'altres dispositius si n'havíeu introduït les adreces web a la barra d'adreces. Obteniu més informació sobre les frases de contrasenya.

Veure pestanyes obertes en altres dispositius
  1. A l'iPhone o l'iPad, obriu Chrome Chrome.
  2. Toqueu Més Més.
  3. Desplaceu-vos cap a la dreta.
  4. Toqueu Pestanyes recents .
Accedir a contrasenyes desades
  1. A l'iPhone o l'iPad, obriu Chrome Chrome.
  2. Toqueu Més Més i, a continuació, Gestor de contrasenyes Contrasenyes.
  3. A "Contrasenyes desades", trobareu totes les vostres contrasenyes.
Veure les adreces i les targetes de crèdit desades
  1. A l'iPhone o l'iPad, obriu Chrome Chrome.
  2. Toqueu Més Més i, a continuació, Configuració Configuració.
  3. Toqueu Emplenament automàtic.
  4. Activeu l'opció Emplenament automàtic.

Obteniu més informació sobre com podeu emplenar formularis automàticament.

Els canvis que feu a la configuració s'actualitzaran en tots els dispositius.