Obtenir les adreces d'interès, les contrasenyes i altres elements en tots els dispositius

Quan activeu la sincronització, veureu la mateixa informació en tots els dispositius:

• les adreces d'interès
  • historial i pestanyes obertes
  • contrasenyes
  • informació i targetes de crèdit d'Emplenament automàtic
  • la configuració i les preferències

Triar la informació que se sincronitza

En activar la sincronització, tota la informació del perfil es desa al Compte de Google. Si no voleu sincronitzar-ho tot, seguiu els passos següents per seleccionar la informació que vulgueu desar:

1. Obriu Chrome en un ordinador de confiança.
  2. A la part superior dreta, feu clic a Més Organitza i després Configuració.
  3. A la part superior, a "Usuaris", feu clic a Sincronització.
  4. Desactiveu l'opció Sincronitza-ho tot.
  5. Desactiveu totes les dades que no vulgueu sincronitzar amb el compte.
Canviar el Compte de Google en què es desa la informació

En canviar el compte de sincronització, totes les adreces d'interès, l'historial, les contrasenyes i altres dades sincronitzades es copiaran al compte nou.

1. Obriu Chrome Chrome a l'ordinador.
  2. A la part superior dreta, feu clic a Més Organitza i després Configuració.
  3. A la part superior, a "Usuaris", feu clic a Desactiva i després Desactiva.
  4. A "Usuaris", feu clic a Activa la sincronització.
  5. Inicieu la sessió al Compte de Google amb què vulgueu sincronitzar.
  6. Feu clic a Activa.

Si una altra persona vol iniciar la sessió o si voleu mantenir les vostres dades separades, feu clic a No era jo. Es crearà un altre perfil per al compte. Obteniu més informació sobre com podeu compartir Chrome i mantenir la vostra informació separada.

Fer servir l'historial de Chrome per personalitzar Google

De manera predeterminada, l'historial de Chrome que es desa al vostre compte de Google també s'afegeix a Activitat al web i en aplicacions. És possible que aquesta activitat s'utilitzi per oferir-vos una experiència personalitzada en altres productes de Google, com ara la Cerca o els anuncis. Per exemple, pot ser que se us recomani una notícia al tauler basada en el vostre historial de Chrome.

Podeu controlar l'opció Activitat al web i en aplicacions en qualsevol moment al compte de Google. Obteniu més informació sobre com podeu veure i controlar l'opció Activitat al web i en aplicacions.

Si no voleu que es personalitzin els productes de Google, també podeu utilitzar el núvol de Google per emmagatzemar i sincronitzar les dades de Chrome sense permetre que Google les llegeixi. Obteniu més informació sobre com podeu mantenir privada la vostra informació.

Mantenir la privadesa de la informació

L'ús d'una frase de contrasenya us permet fer servir el núvol de Google per emmagatzemar i sincronitzar les vostres dades de Chrome sense que Google les llegeixi. Les formes de pagament i les adreces de Google Pay no s'encripten amb la frase de contrasenya.

Les frases de contrasenya són opcionals. Durant la transmissió, les dades sincronitzades es protegeixen sempre mitjançant l'encriptació.

Si teniu problemes per sincronitzar les dades amb la frase de contrasenya, pot ser que hàgiu d'actualitzar Google Chrome a la versió més recent.

Crear una frase de contrasenya

Si teniu una frase de contrasenya de sincronització, tingueu en compte el següent:

• Haureu d'utilitzar-la cada vegada que inicieu la sessió en algun lloc web nou.
  • Haureu d'introduir la frase de contrasenya nova als dispositius en què ja tingueu la sessió iniciada.
  • Al tauler no es mostraran suggeriments basats en els llocs web pels quals navegueu a Chrome.
  • No podreu consultar les contrasenyes desades a passwords.google.com ni fer servir Smart Lock per a contrasenyes.
  • No se sincronitzarà tot l'historial en tots els dispositius, sinó només les adreces web que escriviu a la barra d'adreces de Chrome.

Per crear una frase de contrasenya de sincronització, seguiu aquests passos:

Pas 1: activeu la sincronització

Si ja heu iniciat la sessió a Chrome, primer activeu la sincronització per crear una frase de contrasenya.

Pas 2: creeu una frase de contrasenya

1. A la part superior dreta de Chrome, feu clic a Més Organitza i després Configuració.
  2. A la part superior, a "Usuaris", feu clic a Sincronització.
  3. A "Opcions d'encriptació", trieu Encripta les dades sincronitzades amb la teva frase de contrasenya de sincronitzacióNo inclou les formes de pagament ni les adreces de Google Pay.
  4. Escriviu una frase de contrasenya i confirmeu-la.
  5. Feu clic a Desa.
Restablir la frase de contrasenya

En canviar la frase de contrasenya de sincronització, totes les vostres dades se suprimiran dels servidors de Google i es tancarà la sessió del compte en tots els ordinadors i dispositius sincronitzats. No inclou les formes de pagament ni les adreces de Google Pay.

Les adreces d'interès, l'historial, les contrasenyes i altres opcions de configuració no se suprimiran de Chrome al dispositiu. Quan torneu a activar la sincronització, la informació es desarà en tots els dispositius.

Pas 1: suprimiu la frase de contrasenya de sincronització

1. Obriu Chrome a l'ordinador.
  2. Aneu al Tauler de control de Google.
  3. A la part inferior, feu clic a Restableix la sincronització.
  4. Feu clic a D'acord per confirmar la selecció.
  5. Torneu a activar la sincronització.

La sincronització tornarà a iniciar-se i ja no tindreu cap frase de contrasenya de sincronització.

Pas 2: creeu una frase de contrasenya de sincronització nova (opcional)

1. A la part superior dreta de Chrome, feu clic a Més Organitza i després Configuració.
  2. A la part superior, a "Usuaris", feu clic a Sincronització.
  3. A "Opcions d'encriptació", trieu Encripta les dades sincronitzades amb la teva frase de contrasenya de sincronitzacióNo inclou les formes de pagament ni les adreces de Google Pay.
  4. Escriviu una frase de contrasenya i confirmeu-la.
  5. Feu clic a Desa.

Quan hàgiu acabat, torneu a activar la sincronització en tots els altres dispositius. Obteniu informació sobre com podeu activar la sincronització a Chrome

Veure la informació de Chrome en tots els dispositius

Un cop hàgiu activat la sincronització, podreu veure la informació que hàgiu desat en altres dispositius. Si teniu la sessió iniciada a Chrome, pot ser que també vegeu la vostra informació de pagament de Google Pay.

Veure i gestionar adreces d'interès
  1. Obriu Chrome a l'ordinador.
  2. A la part superior dreta, feu clic a Més Organitza.
  3. Feu clic a Adreces d'interès i després Gestor d'adreces d'interès.
  4. A l'esquerra, veureu les carpetes que contenen totes les adreces d'interès.
Veure llocs web que heu visitat abans
  1. Obriu Chrome a l'ordinador.
  2. A la part superior dreta, feu clic a Més Organitza.
  3. Feu clic a Historial i després Historial.

Si utilitzeu una frase de contrasenya de sincronització, només veureu els llocs web que heu visitat des d'altres dispositius si vau introduir-ne les adreces web a la barra de cerca.

Veure les pestanyes obertes en altres dispositius
  1. Obriu Chrome a l'ordinador.
  2. A la part superior dreta, feu clic a Més Organitza.
  3. Feu clic a Historial i després Historial.
  4. A l'esquerra, feu clic a Pestanyes d'altres dispositius.
Consultar les contrasenyes desades
  1. Obriu Chrome a l'ordinador.
  2. Aneu a passwords.google.com.
  3. Inicieu la sessió al Compte de Google.
  4. A "Contrasenyes desades", veureu totes les vostres contrasenyes.

Si sincronitzeu les contrasenyes desades a Chrome, també les podreu veure quan inicieu la sessió en una aplicació d'Android. Obteniu més informació sobre com podeu sincronitzar les contrasenyes.

Consultar les formes de pagament i les adreces desades
  1. Obriu Chrome a l'ordinador.
  2. A la part superior dreta, feu clic a Perfil Perfil i després Formes de pagament o Adreces i més.

Obteniu més informació sobre l'emplenament automàtic de formularis.

Veure les extensions
  1. Obriu Chrome a l'ordinador.
  2. A la part superior dreta, feu clic a Més Organitza.
  3. Feu clic a Més eines i després Extensions.

Els canvis que feu a la configuració s'actualitzaran en tots els dispositius. Les aplicacions i els temes nous s'afegiran a tots els vostres ordinadors.

Resoldre problemes relacionats amb la sincronització

De vegades, les versions anteriors de Chrome tenen problemes per sincronitzar-se. Actualitzeu Chrome a la versió més recent.

També podeu activar o desactivar la sincronització a Chrome.