Få adgang til en anden computer med Chrome Fjernskrivebord

Du kan bruge en computer eller mobilenhed til at få adgang til filer og apps på en anden computer via internettet med Chrome Fjernskrivebord.

Chrome Fjernskrivebord er tilgængelig online på din computer. Download appen Chrome Fjernskrivebord for at bruge din mobilenhed til fjernadgang.

Konfigurer fjernadgang til din computer

Du kan konfigurere fjernadgang til din Mac-, Windows- eller Linux-computer.

1. Åbn Chrome på din computer.
  2. Skriv remotedesktop.google.com/access i adressefeltet.
  3. Klik på Download Download under "Konfigurer fjernadgang".
  4. Følg vejledningen på skærmen for at downloade og installere Chrome Fjernskrivebord.

Du skal muligvis angive adgangskoden til din computer for at give Chrome Fjernskrivebord adgang. Du kan også blive bedt om at ændre sikkerhedsindstillingerne under Præferencer.

Få flere oplysninger om, hvordan du bruger Chrome Fjernskrivebord i Linux.

Hvis du vil bruge Chrome Fjernskrivebord på din Chromebook, kan du få flere oplysninger om, hvordan du deler din computer med andre.

Del din computer med andre

Du kan give andre fjernadgang til din computer. De får fuld adgang til dine apps, filer, mails, dokumenter og din historik.

1. Åbn Chrome på din computer.
  2. Skriv remotedesktop.google.com/support i adressefeltet øverst, og tryk på Enter.
  3. Klik på Download Download under "Få support".
  4. Følg vejledningen på skærmen for at downloade og installere Chrome Fjernskrivebord.
  5. Vælg Generér kode under "Få support".
  6. Kopiér koden, og send den til den person, som skal have adgang til din computer.
  7. Når denne person angiver din adgangskode på websitet, får du vist en dialogboks med vedkommendes mailadresse. Vælg Del for at give vedkommende fuld adgang til din computer.
  8. Klik på Stop deling for at afslutte en delingssession.

Adgangskoden virker kun én gang. Hvis du deler din computer, bliver du bedt om at bekræfte, at du vil fortsætte med at dele din computer, hvert 30. minut.

Få adgang til en computer via fjernadgang

1. Åbn appen Chrome Fjernskrivebord Appen Chrome Fjernskrivebord på din Android-telefon eller -tablet. Hvis du ikke har denne app, kan du downloade den fra Google Play.
  2. Tryk på den computer, du vil have adgang til, på listen. Hvis en computer er nedtonet, er den enten offline eller utilgængelig.
  3. Du kan bruge computeren i to forskellige tilstande. Tryk på ikonet på værktøjslinjen for at skifte mellem tilstandene.
    • Tryk på tilstanden Trackpad Musemarkør for at udføre handlinger med en virtuel musemarkør.
    • Tryk på tilstanden Tryk Tryk for at udføre handlinger med tryk.

Af sikkerhedsmæssige årsager er alle sessioner i Fjernskrivebord krypterede.

Brug bevægelser, mens du bruger en computer via fjernadgang

• Rul op eller ned: Stryg med to fingre.
  • Klik og træk: Træk med én finger.
  • Zoom: Knib to fingre sammen, og stræk dem ud igen.
  • Vis tastatur: Stryg opad med tre fingre.
  • Vis appens værktøjslinje: Stryg nedad med tre fingre.
  • Flyt musen: Stryg et sted på skærmen (kun i tilstanden Trackpad).
  • Venstreklik: Tryk på skærmen.
  • Højreklik: Tryk på skærmen med to fingre (kun i tilstanden Trackpad).
  • Midterklik: Tryk på skærmen med tre fingre (kun i tilstanden Trackpad).

Fjern en computer fra din liste

1. Åbn appen Chrome Fjernskrivebord Appen Chrome Fjernskrivebord på din Android-telefon eller -tablet.
  2. Tryk på den computer, du vil fjerne, og hold fingeren nede.
  3. Tryk på Slet.
  4. Tryk på OK.

Tips til fejlfinding

Hvis du har problemer, kan du prøve følgende tips:

• Hvis siden ikke vil åbne, skal du kontrollere forbindelsen til enheden.
  • Hvis den computer, du forsøger at få adgang til, er på et arbejds- eller skolenetværk, kan du muligvis ikke give andre brugere adgang til den. Kontakt din administrator for at få flere oplysninger.
  • Sørg for, at du bruger den nyeste version af appen Chrome Fjernskrivebord Appen Chrome Fjernskrivebord.

Hvis du har yderligere spørgsmål, kan du stille dem i Hjælpeforum for Chrome.

Gør Chrome Fjernskrivebord bedre

For at få flere oplysninger om, hvordan Chrome Fjernskrivebord kan forbedres, indsamler og gemmer Google anonymiserede data om netværksforsinkelser og din sessions varighed.

Du kan få flere oplysninger om Chrome Fjernskrivebord i Chromes erklæring om privatliv og Googles privatlivspolitik.