Tilpas Chrome-værktøjslinjen i Android

Du kan administrere genvejen på værktøjslinjen i Chrome for at gøre det nemmere for dig at få adgang til de funktioner, du normalt bruger.

Administrer genvejen til værktøjslinjen

1. Åbn Chrome Chrome på din Android-enhed.
  2. Øverst til højre skal du trykke på Mere Organiser og derefter Indstillinger og derefter Genvej til værktøjslinje.
  3. Aktivér eller deaktiver Genvej til værktøjslinje .
  4. Tryk på din foretrukne genvej på listen over genveje:

Tip! På nogle websider kan du finde en relevant handling på værktøjslinjen i stedet for din foretrukne genvej.

• Hvis du ser en produktside, hvor prisovervågning er tilgængelig, ser du muligvis "Overvåg priser ".
  • Hvis du ser en side, der kan vises i et forenklet format, ser du muligvis "Enkel visning ".