Bruk Lytt til denne siden-modus i Chrome

Du kan lytte til teksten som du leser på nettsteder, på Android-enheter og:

• spille av, sette på pause, spole tilbake eller spole fremover mens du leser
  • Endre avspillingshastigheten.
  • Velg stemmen du vil bruke.
  • Slå av eller på fremheving av tekst og automatisk rulling.

Språkene som er tilgjengelige i Lytt til denne side-modus, er arabisk, bengali, kinesisk, engelsk, fransk, tysk, hindi, indonesisk, japansk, portugisisk, russisk og spansk. Bytt språk og oversett nettsider i Chrome

Bruk Lytt til denne siden på enheten din

Viktig: Lytt til denne siden er ikke tilgjengelig på alle nettsteder ennå. Når en side ikke er tilgjengelig for avspilling, vises ikke menyelementet Lytt til denne siden i overflytsmenyen.

1. Åpne Chrome Chrome på Android-enheten din.
  2. Gå til et nettsted med tekst du vil lese.
  3. Øverst til høyre trykker du på Mer Mer og så Lytt til denne siden .
    • Slik avslutter du Lytt til denne siden-modus: Trykk på Lukk Lukk.

Tips:

• Du kan fortsette å surfe på det nåværende nettstedet eller bytte til forskjellige faner mens du hører på en tekst.
  • Du kan fortsette å lytte til tekst selv om skjermen er låst.

Administrer avspillingsalternativene

1. Åpne Chrome Chrome på Android-enheten din.
  2. Gå til et nettsted med tekst du vil lese.
  3. Øverst til høyre trykker du på Mer Mer og så Lytt til denne siden .
  4. Trykk på spilleren for å administrere avspillingsalternativene.
    • Slik endrer du avspillingshastigheten: Trykk på 1.0x.
  5. Trykk på Alternativer Mer nederst til høyre. Du kan:
    • Velge en stemme: Trykk på Stemme .
      • For å forhåndsvise en stemme, trykk på Forhåndsvisning .
    • Slå på eller av fremheving av tekst: Slå på eller av Fremhev tekst og automatisk rulling.