Käytä Kuuntele tämä sivu ‐tilaa Chromessa

Voit kuunnella verkkosivustolla lukemasi tekstin Android-laitteella ja tehdä seuraavaa:

• Aloita tai keskeytä toisto tai kelaa eteen- tai taaksepäin lukemisen aikana.
  • Muuta toistonopeutta
  • Valitse haluamasi ääni.
  • Laita tekstin korostus ja automaattinen vieritys päälle tai pois päältä.

Kuuntele tämä sivu ‐tilassa käytettävissä olevat kielet ovat arabia, bengali, kiina, englanti, espanja, hindi, indonesia, japani, portugali, ranska, saksa ja venäjä. Chromen kieliasetusten muuttaminen ja verkkosivujen kääntäminen

Käytä Kuuntele tätä sivua laitteellasi

Tärkeää: Kuuntele tämä sivu ei ole vielä käytettävissä kaikilla sivustoilla. Jos sivua ei voi toistaa, Kuuntele tämä sivu ‐valikkokohde ei näy ylivuotovalikossa.

1. Avaa Chrome Chrome Android-laitteella.
  2. Siirry sivustolle, jonka tekstiä haluat lukea.
  3. Valitse oikeasta yläreunasta Lisää Lisää ja sitten Kuuntele tämä sivu .
    • Poistu tämän sivun kuuntelutilasta: Valitse Sulje Sulje.

Vinkkejä:

• Voit jatkaa nykyisen verkkosivuston selaamista tai vaihtaa välilehteä, kun kuuntelet tekstiä.
  • Voit jatkaa tekstin kuuntelua, vaikka näyttö olisi lukittu.

Toistoasetusten muuttaminen

1. Avaa Chrome Chrome Android-laitteella.
  2. Siirry sivustolle, jonka tekstiä haluat lukea.
  3. Valitse oikeasta yläreunasta Lisää Lisää ja sitten Kuuntele tämä sivu .
  4. Voit muuttaa toistoasetuksia napauttamalla soitinta.
    • Toistonopeuden muuttaminen: Valitse 1.0x.
  5. Napauta oikeasta alakulmasta Asetukset Lisää. Voit tehdä seuraavia asioita:
    • Valitse ääni: Napauta Ääni .
      • Äänen esikuuntelu: Napauta Esikatsele .
    • Tekstin korostuksen laittaminen päälle tai pois päältä: Laita Korosta teksti ja automaattinen vieritys päälle tai pois päältä.