Utilitzar el mode Escolta aquesta pàgina a Chrome

Podeu escoltar el text que llegiu en un lloc web des del dispositiu Android, així com:

• Reproduir, posar en pausa, rebobinar o avançar ràpidament el text llegit.
  • Canviar la velocitat de reproducció.
  • Seleccionar la veu que preferiu.
  • Activar o desactivar el marcatge del text i el desplaçament automàtic.

Els idiomes disponibles al mode Escolta aquesta pàgina són alemany, anglès, àrab, bengalí, espanyol, francès, hindi, indonesi, japonès, portuguès, rus i xinès. Podeu canviar l'idioma de Chrome i traduir pàgines web.

Utilitzar Escolta aquesta pàgina en un dispositiu

Important: el mode Escolta aquesta pàgina encara no està disponible en tots els llocs web. Quan no es pugui reproduir el text d'una pàgina, l'element de menú Escolta aquesta pàgina no estarà inclòs al menú de desbordament.

1. Al dispositiu Android, obriu Chrome Chrome.
  2. Aneu a un lloc web que contingui el text que vulgueu llegir.
  3. A la part superior dreta, toqueu Més Més i, a continuació, Escolta aquesta pàgina .
    • Per sortir del mode Escolta aquesta pàgina: toqueu Tanca Tanca.

Consells:

• Mentre escolteu un text, podeu continuar navegant pel lloc web actual o canviar a altres pestanyes.
  • Podeu continuar escoltant el text encara que la pantalla estigui bloquejada.

Gestionar les opcions de reproducció

1. Al dispositiu Android, obriu Chrome Chrome.
  2. Aneu a un lloc web que contingui el text que vulgueu llegir.
  3. A la part superior dreta, toqueu Més Més i, a continuació, Escolta aquesta pàgina .
  4. Per gestionar les opcions de reproducció, toqueu el reproductor.
    • Per canviar la velocitat de reproducció: toqueu 1,0x.
  5. A la part inferior dreta, toqueu Opcions Més. Podeu:
    • Triar una veu: toqueu Veu .
      • Provar una veu: toqueu Previsualitza .
    • Activar o desactivar el marcatge del text: activeu o desactiveu l'opció Marca text i desplaçament automàtic.