Bruk Lytt til denne siden-modus i Chrome

Du kan lytte til teksten som du leser på nettsteder, på Android-enheter og:

• spille av, sette på pause, spole tilbake eller spole fremover mens du leser
  • endre avspillingshastigheten
  • velge stemmen du vil bruke
  • slå tekstfremheving og automatisk rulling av eller på

Lytt til denne side-modusen støtter språkene arabisk, bengali, kinesisk, engelsk, fransk, tysk, hindi, indonesisk, japansk, portugisisk, russisk, spansk, gresk, italiensk, hebraisk, malayalam, marathi, polsk, rumensk, tamil, telugu, thai, tyrkisk, ukrainsk og vietnamesisk. Bytt språk og oversett nettsider i Chrome

Bruk Lytt til denne siden på enheten din

Viktig: Lytt til denne siden er ikke tilgjengelig på alle nettsteder ennå. Når sider ikke er tilgjengelige for avspilling, vises ikke menyelementet Lytt til denne siden på overflytsmenyen.

1. Åpne Chrome Chrome på Android-enheten din.
  2. Gå til et nettsted med tekst du vil lese.
  3. Øverst til høyre trykker du på Mer Mer og så Lytt til denne siden .
    • Slik avslutter du Lytt til denne siden-modus: Trykk på Lukk Lukk.

Tips:

• Du kan fortsette å surfe på det nåværende nettstedet eller bytte til forskjellige faner mens du lytter til tekst.
  • Du kan fortsette å lytte til tekst selv om skjermen er låst.

Administrer avspillingsalternativer

1. Åpne Chrome Chrome på Android-enheten din.
  2. Gå til et nettsted med tekst du vil lese.
  3. Øverst til høyre trykker du på Mer Mer og så Lytt til denne siden .
  4. Trykk på spilleren for å administrere avspillingsalternativene.
    • Slik endrer du avspillingshastigheten: Trykk på 1,0 x.
  5. Trykk på Alternativer Mer nederst til høyre. Du kan:
    • Velge en stemme: Trykk på Stemme .
      • For å forhåndsvise en stemme, trykk på Forhåndsvisning .
    • Slå på eller av fremheving av tekst: Slå på eller av Fremhev tekst og automatisk rulling.