Udfyld formularer automatisk

Du kan give Chome tilladelse til automatisk at udfylde formularer med gemte oplysninger som f.eks. dine adresser eller betalingsoplysninger. Når du angiver oplysninger i en ny formular på nettet, spørger Chrome muligvis, om du vil gemme oplysningerne i Chrome.
Chrome udleverer aldrig dine oplysninger uden din tilladelse. Se, hvordan Google Chrome gemmer og beskytter betalingskortoplysninger.
Hvis du vil gemme dine adgangskoder i Chrome, kan du se, hvordan du administrerer gemte adgangskoder
Hvis du oplever problemer med dine gemte oplysninger, kan du se, hvordan du løser problemer med oplysninger, der er gemt i Chrome.

Tilføj eller rediger de betalings- og adresseoplysninger, du har gemt i Chrome

1. Åbn Chrome på din computer.
  2. Øverst til højre skal du klikke på Profil Profil og derefter Betalingsmetoder eller Adresser m.m..
  3. Tilføj, rediger eller slet oplysninger:
    • Tilføj: Klik på Tilføj ud for "Betalingsmetoder" eller "Adresser". Det gemmer dine oplysninger i Chrome på din enhed.
    • Rediger: Til højre for kortet eller adressen skal du klikke på Mere Mere og derefter Rediger.
    • Slet: Til højre for kortet eller adressen skal du klikke på Mere Mere og derefter Fjern.
Hvis du tilføjer, redigerer eller sletter en adresse, og du har aktiveret synkronisering, vises ændringerne på dine andre enheder.
Hvis din betalingsmetode er gemt i Google Pay, skal du stadig redigere eller slette den i Google Pay.

Gem dine betalingsoplysninger i Google Pay

Hvis du er logget ind i Chrome med din Google-konto, kan du bede Google Pay om at gøre dine betalingsoplysninger tilgængelige på alle dine enheder, så du hurtigt kan udfylde formularer. Du kan også tilføje dine betalingsoplysninger individuelt til hver af dine enheder.

Når du er logget ind i Chrome med din Google-konto, og du angiver din betalingsmetode i en formular på nettet, spørger Chrome muligvis, om du vil gemme dine betalingsoplysninger i Google Pay. Hvis du accepterer, gemmes dine betalingsoplysninger i Google Pay. Hvis Google Pay ikke understøtter din betalingsmetode, tilbyder Chrome muligvis at gemme den på din enhed.

De betalingsmetoder, du har gemt i Google Pay, vises som forslag i de fleste formularer, du udfylder på nettet.

Hvis Chrome ikke tilbyder at gemme dine betalingsoplysninger i Google Pay, kan du se, hvordan du løser problemer med oplysninger, der er gemt i Chrome.

Rediger eller slet et betalingskort i Google Pay
  1. Gå til pay.google.com.
  2. Klik på Betalingsmetoder til venstre.
  3. Find det kort, du vil redigere eller slette.
    • Rediger: Klik på Rediger under kortet.
    • Slet: Klik på Fjern under kortet.
Stop med at gemme betalingsoplysninger i Google Pay

Sådan stopper du synkroniseringen af betalingsoplysninger med Google Pay:

1. Åbn Chrome på din computer.
  2. Øverst til højre skal du klikke på Mere Mere og derefterIndstillinger.
  3. Klik på Synkronisering og Google-tjenester under "Personer" øverst på skærmen.
  4. Klik på Administrer synkronisering under "Synkronisering".
  5. Deaktiver Synkroniser alt.
  6. Deaktiver Betalingsmetoder og adresser fra Google Pay.

Hvis du er logget ind, men synkronisering ikke er aktiveret, tilbyder Chrome muligvis stadig at gemme dine betalingsoplysninger i Google Pay.

Når du logger ind på din Google-konto via en Google-tjeneste som f.eks. Gmail, bliver du automatisk logget ind i Chrome. Hvis du ikke vil logge ind i Chrome, kan du deaktivere login i Chrome.

Hvis Chrome ikke længere tilbyder at gemme kort, kan du se, hvordan du løser problemer med oplysninger, der er gemt i Chrome.

Stop med at tilbyde at gemme betalings- og kontaktoplysninger i Chrome

Du kan bede Chrome om hverken at gemme dine betalings- og kontaktoplysninger på din enhed eller tilbyde at gemme dine oplysninger.

1. Åbn Chrome på din computer.
  2. Øverst til højre skal du klikke på Mere Mere og derefter Indstillinger.
    • Hvis du vil stoppe med at gemme betalingsoplysninger, skal du deaktivere Gem og udfyld betalingsmetoder.
    • Hvis du vil stoppe med at gemme adresser og kontaktoplysninger, skal du deaktivere Gem og udfyld adresser.
  3. Hvis du vil stoppe med at gemme adresser og kontaktoplysninger, skal du deaktivere Gem og udfyld adresser.
  4. Øverst under "Personer" skal du klikke på Betalingsmetoder eller Adresser m.m..
Hvis du vil stoppe med at gemme adgangskoder i Chrome, kan du se, hvordan du administrerer gemte adgangskoder.

Chrome foreslår ikke dine gemte oplysninger

Hvis du ikke får forslag, når du udfylder en formular, skyldes det enten, at:

• Websitet ikke er sikkert nok til hente oplysningerne fra Chrome.
  • Chrome ikke kan registrere visse felter i formularen, selvom websitet er sikkert.

Slet dine gemte formularoplysninger for Autofyld

Hvis du vil slette dine adresser, betalingsmetoder og andre gemte oplysninger i Chrome på samme tid, skal du gøre følgende:
  1. Åbn Chrome på din computer.
  2. Klik på Mere Mere øverst til højre.
  3. Klik på Flere værktøjer og derefter Ryd browserdata.
  4. Vælg et tidsinterval som f.eks. "Seneste time" eller "Alle browserdata".
  5. Vælg Formulardata for AutoFyld under "Avanceret".
Denne metode sletter ikke de kort, der er gemt på din Google Pay-konto. Se, hvordan du fjerner en betalingsmetode fra din Google Pay-konto.
Adgangskoder slettes ikke. Se, hvordan du administrerer dine gemte adgangskoder.