Emplenar formularis automàticament

Podeu estalviar temps permetent que Chrome empleni formularis automàticament amb informació desada, com ara les vostres adreces o dades de pagament. Quan introduïu informació en un formulari nou en línia, és possible que Chrome us demani que la deseu.

Chrome no comparteix mai les dades desades sense el vostre permís. Obteniu informació sobre com desa i protegeix Google la informació de les targetes de crèdit.

Modificar o suprimir l'adreça

Si heu activat la sincronització a Chrome, quan modifiqueu informació, els canvis s'aplicaran als altres dispositius. Obteniu informació sobre com podeu triar quina informació se sincronitza als altres dispositius.

1. Obriu l'aplicació Chrome Chrome a l'iPhone o l'iPad.
  2. A la part inferior dreta, toqueu Més Més i després Configuració Configuració.
  3. Toqueu Emplenament automàtic.
  4. Per modificar o suprimir informació, seguiu aquests passos:
    • Modificar: toqueu l'entrada. A la part superior dreta, toqueu Edita. Quan hàgiu modificat la informació, aneu a la part superior dreta i toqueu Fet.
    • Suprimir: toqueu Edita a la part superior dreta. Seleccioneu l'entrada i toqueu Suprimeix i després Fet.

Suprimir la informació desada

Per suprimir les adreces, les formes de pagament i altres informacions desades a Chrome, seguiu aquests passos:

1. Seguiu els passos per esborrar les dades de navegació.
  2. A "Configuració avançada", trieu Dades d'Emplenament automàtic.

Sincronitzar la informació de pagament amb Google Pay

Si heu activat la sincronització de targetes de crèdit i d'adreces a Chrome i feu una compra en línia, és possible que Chrome us pregunti si voleu desar la informació de pagament. Si ho accepteu, la targeta es desarà a Google Pay.

Afegir, editar o suprimir una targeta de crèdit a Google Pay
  1. Aneu a pay.google.com.
  2. Toqueu Formes de pagament.
  3. Trieu una opció.
    • Afegir: toqueu Afegeix una forma de pagament. Si no veieu l'opció per afegir una targeta nova, aneu a play.google.com/store/account per afegir una forma de pagament.
    • Modificar: toqueu Edita a sota de la targeta.
    • Suprimir: toqueu Suprimeix a sota de la targeta.
Deixar de sincronitzar la informació de pagament amb Google Pay

Si sincronitzeu les targetes de crèdit i les adreces a Chrome, Google Pay continuarà emmagatzemant la informació de la vostra targeta de crèdit.

La majoria de les targetes desades a Google Pay es mostraran com a suggeriments quan empleneu formularis en línia. Per deixar de sincronitzar la informació de pagament amb Google Pay, seguiu aquests passos:

1. Obriu l'aplicació Chrome Chrome a l'iPhone o l'iPad.
  2. A la dreta de la barra d'adreces, toqueu Més Més i després Configuració Configuració.
  3. A la part superior, toqueu el nom del compte.
  4. Toqueu Sincronització.
  5. Desactiveu l'opció Sincronitza-ho tot.
  6. Desactiveu Mostra les adreces i les targetes de crèdit de Google Pay.
  1. A l'iPhone o l'iPad, obriu l'aplicació Chrome Chrome.
  2. Toqueu Més Més i, a continuació, Configuració Configuració.
  3. Toqueu Emplenament automàtic.
  4. Desactiveu l'opció Emplenament automàtic.
Si voleu deixar de desar les contrasenyes a Chrome, obteniu informació sobre com podeu gestionar les contrasenyes desades.

Chrome no em suggereix la meva informació desada

Si no veieu suggeriments en emplenar un formulari, pot ser pels motius següents:

• El lloc web no és prou segur per obtenir aquesta informació de Chrome. Si el lloc web és segur, obteniu informació sobre com podeu resoldre problemes amb la informació desada.
  • Chrome no detecta alguns camps del formulari.