Emplenar formularis automàticament

Podeu estalviar temps permetent que Chrome empleni formularis automàticament amb informació desada, com ara les vostres adreces o dades de pagament. Quan introduïu informació en un formulari nou en línia, és possible que Chrome us demani que la deseu.

Chrome no comparteix mai les dades desades sense el vostre permís. Obteniu informació sobre com desa i protegeix Google la informació de les targetes de crèdit.

Afegir, modificar o suprimir informació

Si heu activat la sincronització a Chrome, quan modifiqueu informació, els canvis s'aplicaran als altres dispositius. Obteniu informació sobre com podeu triar quina informació se sincronitza als altres dispositius.

1. Obriu l'aplicació Chrome Chrome al telèfon o a la tauleta Android.
  2. A la dreta de la barra d'adreces, toqueu Més Més i desprésConfiguració.
  3. Toqueu Adreces i més o Formes de pagament.
  4. Per afegir, modificar o suprimir informació, seguiu aquests passos:
    • Afegir: a la part inferior, toqueu Afegeix una adreça o Afegeix una targeta. Quan hàgiu introduït la informació, aneu a la part inferior i toqueu Fet.
    • Modificar: toqueu l'entrada. Quan hàgiu acabat de modificar la informació, aneu a la part inferior i toqueu Fet.
    • Suprimir: toqueu l'entrada. A la part superior, toqueu Suprimeix Suprimeix.

Suprimir la informació desada

1. Seguiu els passos per esborrar les dades de navegació.
  2. A "Configuració avançada", trieu Dades d'Emplenament automàtic de formularis.

Sincronitzar la informació de pagament amb Google Pay

Si heu activat la sincronització de formes de pagament i d'adreces a Chrome i feu una compra en línia, és possible que Chrome us pregunti si voleu desar la informació de pagament a Google Pay. Si ho accepteu, la targeta es desarà a Google Pay.

Afegir, editar o suprimir una targeta de crèdit a Google Pay
  1. Aneu a pay.google.com.
  2. Toqueu Formes de pagament.
  3. Trieu una opció.
    • Afegir: toqueu Afegeix una forma de pagament. Si no veieu l'opció per afegir una targeta nova, aneu a play.google.com/store/account per afegir una forma de pagament.
    • Modificar: toqueu Edita a sota de la targeta.
    • Suprimir: toqueu Suprimeix a sota de la targeta.
Deixar de sincronitzar la informació de pagament amb Google Pay

Si sincronitzeu les targetes de crèdit i les adreces a Chrome, Google Pay continuarà emmagatzemant la informació de la vostra targeta de crèdit.

La majoria de les targetes desades a Google Pay es mostraran com a suggeriments quan empleneu formularis en línia. Per deixar de sincronitzar la informació de pagament amb Google Pay, seguiu aquests passos:

1. Obriu l'aplicació Chrome Chrome al telèfon o a la tauleta Android.
  2. A la dreta de la barra d'adreces, toqueu Més Més i desprésConfiguració.
  3. A la part superior, toqueu el nom del compte.
  4. Toqueu Sincronització.
  5. Desactiveu l'opció Sincronitza-ho tot.
  6. Desmarqueu "Targetes i adreces que fan servir Google Pay".

Deixar de desar informació a Chrome

1. Obriu l'aplicació Chrome Chrome al telèfon o a la tauleta Android.
  2. A la dreta de la barra d'adreces, toqueu Més Més i després Configuració.
  3. Toqueu Emplenament automàtic i pagaments.
  4. Toqueu Formes de pagament o Adreces i més.
    • Per deixar de desar informació de pagament, desactiveu Desa i emplena les formes de pagament.
    • Per deixar de desar adreces i informació de contacte, desactiveu Desa i emplena les adreces.

Si voleu deixar de desar les contrasenyes a Chrome, obteniu informació sobre com podeu gestionar les contrasenyes desades.

Chrome no em suggereix la meva informació desada

Si no veieu suggeriments en emplenar un formulari, pot ser pels motius següents:

• El lloc web no és prou segur per obtenir aquesta informació de Chrome. Si el lloc web és segur, obteniu informació sobre com podeu resoldre problemes amb la informació desada.
  • Chrome no detecta alguns camps del formulari.