Udfyld formularer automatisk

Du kan give Chome tilladelse til automatisk at udfylde formularer med gemte oplysninger som f.eks. dine adresser eller betalingsoplysninger. Når du angiver oplysninger i en ny formular på nettet, spørger Chrome muligvis, om du vil gemme oplysningerne i Chrome.
Chrome udleverer aldrig dine oplysninger uden din tilladelse. Se, hvordan Google Chrome gemmer og beskytter betalingskortoplysninger.
Hvis du vil gemme dine adgangskoder i Chrome, kan du se, hvordan du administrerer gemte adgangskoder
Hvis du oplever problemer med dine gemte oplysninger, kan du se, hvordan du løser problemer med oplysninger, der er gemt i Chrome.

Tilføj eller rediger de betalings- og adresseoplysninger, du har gemt i Chrome

1. Åbn Chrome på din computer.
  2. Øverst til højre skal du klikke på Profil Profil og derefter Betalingsmetoder Betalingsmetoder eller Adresser m.m. Adresser m.m..
  3. Tilføj, rediger eller slet oplysninger:
    • Tilføj: Klik på Tilføj ud for "Betalingsmetoder" eller "Adresser". Det gemmer dine oplysninger i Chrome på din enhed.
    • Rediger: Til højre for kortet eller adressen skal du klikke på Mere Mere og derefter Rediger.
    • Slet: Til højre for kortet eller adressen skal du klikke på Mere Mere og derefter Fjern.

Hvis du tilføjer, redigerer eller sletter en adresse, og du har aktiveret synkronisering, vises ændringerne på dine andre enheder.

Hvis din betalingsmetode er gemt i Google Pay, skal du redigere eller slette den i Google Pay.

Giv din betalingsmetode et kaldenavn i Chrome

1. Åbn Chrome på din computer.
  2. Øverst til højre skal du klikke på Profil Profil og derefter Betalingsmetoder Betalingsmetoder.
  3. Ud for "Betalingsmetoder" skal du klikke på Tilføj eller Rediger ud for et eksisterende kort.
  4. Klik på Kortets kaldenavn nederst på siden.
  5. Giv kortet et kaldenavn. Kaldenavnet vises, når du vælger en formular, hvor du skal bruge en gemt betalingsmetode.

Tips!

• Hvis du omdøber en betalingsmetode, vises den, når du vælger en formular, der bruger en gemt betalingsmetode.
  • Kaldenavne på betalingsmetoder i Chrome overføres ikke til Google Pay. Hvis du har gemt dine betalingsoplysninger i Google Pay, skal du opdatere dem separat.

Gem dine betalingsoplysninger i Google Pay

Når du er logget ind i Chrome, og du angiver din betalingsmetode i en onlineformular, spørger Chrome dig muligvis, om du vil gemme dine betalingsoplysninger i Google Pay. Hvis du vælger at gøre dette, gemmes dine betalingsoplysninger i Google Pay. Hvis Google Pay ikke understøtter din betalingsmetode, tilbyder Chrome muligvis at gemme den på din enhed.

Betalingsmetoder, der er gemt i Google Pay, vises som forslag i de fleste onlineformularer.

Hvis Chrome ikke tilbyder at gemme dine betalingsoplysninger i Google Pay, kan du se, hvordan du løser problemer med gemte betalingsoplysninger.

Rediger eller slet et betalingskort i Google Pay
  1. Gå til pay.google.com.
  2. Klik på Betalingsmetoder til venstre.
  3. Find det kort, du vil redigere eller slette.
    • Rediger: Klik på Rediger under kortet.
    • Slet: Klik på Fjern under kortet.
Tip! Du kan føje et tilpasset kaldenavn til dine betalingskortoplysninger i Google Pay. Se, hvordan du føjer et kaldenavn til en betalingsmetode.
Stop med at gemme betalingsoplysninger i Google Pay

Sådan stopper du synkroniseringen af betalingsoplysninger med Google Pay:

1. Åbn Chrome på din computer.
  2. Øverst til højre skal du klikke på Mere Mere og derefterIndstillinger.
  3. Klik på Dig og Google og derefter Synkronisering og Google-tjenester.
  4. Klik på Administrer, hvad du synkroniserer under "Synkronisering".
  5. Deaktiver Synkroniser alt.
  6. Deaktiver Betalingsmetoder og adresser fra Google Pay.

Hvis du er logget ind, men synkronisering ikke er aktiveret, tilbyder Chrome muligvis stadig at gemme dine betalingsoplysninger i Google Pay.

Når du logger ind på din Google-konto via en Google-tjeneste som f.eks. Gmail, bliver du automatisk logget ind i Chrome. Hvis du ikke vil logge ind i Chrome, kan du deaktivere login i Chrome.

Hvis Chrome ikke længere tilbyder at gemme kort, kan du se, hvordan du løser problemer med oplysninger, der er gemt i Chrome.

Stop med at tilbyde at gemme betalings- og kontaktoplysninger i Chrome

Du kan bede Chrome om hverken at gemme dine betalings- og kontaktoplysninger på din enhed eller tilbyde at gemme dine oplysninger.

1. Åbn Chrome på din computer.
  2. Øverst under "Personer" skal du klikke på Betalingsmetoder Betalingsmetoder eller Adresser m.m. Adresser m.m..
    • Hvis du vil stoppe med at gemme betalingsoplysninger, skal du deaktivere Gem og udfyld betalingsmetoder.
    • Hvis du vil stoppe med at gemme adresser og kontaktoplysninger, skal du deaktivere Gem og udfyld adresser.
Hvis du vil stoppe med at gemme adgangskoder i Chrome, kan du se, hvordan du administrerer gemte adgangskoder.

Chrome foreslår ikke dine gemte oplysninger

Hvis du ikke får forslag, når du udfylder en formular, skyldes det enten, at:

• Websitet ikke er sikkert nok til hente oplysningerne fra Chrome.
  • Chrome ikke kan registrere visse felter i formularen, selvom websitet er sikkert.

Slet dine gemte formularoplysninger for Autofyld

Hvis du vil slette dine adresser, betalingsmetoder og andre gemte oplysninger i Chrome på samme tid, skal du gøre følgende:
  1. Åbn Chrome på din computer.
  2. Klik på Mere Mere øverst til højre.
  3. Klik på Flere værktøjer og så Ryd browserdata.
  4. Vælg et tidsinterval som f.eks. "Seneste time" eller "Alle browserdata".
  5. Vælg Formulardata for AutoFyld under "Avanceret".
Denne metode sletter ikke de kort, der er gemt på din Google Pay-konto. Se, hvordan du fjerner en betalingsmetode fra din Google Pay-konto.