Del din placering

Få mere nyttige oplysninger fra websites ved at lade dem se din placering. Når du deler din placering, kan du f.eks. hurtigere finde spisesteder i nærheden af dig.

Tillad, at et website får oplyst din placering

Som standard spørger Chrome, om et website må se din placering. Vælg Tillad for at lade websitet vide, hvor du er. Inden du deler din placering, bør du gennemgå websitets privatlivspolitik.

Hvis du bruger Google som din standardsøgemaskine på din telefon, anvendes din placering som standard, når du søger på Google.

Skift dine standardindstillinger for placering

1. Åbn Chrome-appen Chrome på din Android-telefon eller -tablet.
  2. Til højre for adresselinjen skal du trykke på Mere Mere og så Indstillinger.
  3. Tryk på Indstillinger for website og så Placering.
  4. Aktivér eller deaktiver Placering.

Hvis du vil ændre disse indstillinger for et bestemt website, kan du trykke på navnet på websitet nedenfor.

Rediger Googles adgang til din placering

Når Google er din standardsøgemaskine, anvendes din placering, når du søger via adresselinjen og på Google.

Sådan stopper du med at bruge din placering i søgninger:

1. Åbn Chrome-appen Chrome på din Android-telefon eller -tablet.
  2. Gå til en Google-søgeside, f.eks. google.com.
  3. Tryk på Sideoplysninger Default (Secure) til venstre for webadressen.
  4. Tryk på Tilladelser og så Lokationsadgang.
  5. Vælg Bloker for den aktuelle søgemaskine.

Sådan deler Chrome din placering

Hvis du giver Chrome tilladelse til at dele din placering med et website, sender Chrome oplysningerne til Googles placeringstjenester for at få en omtrentlig placering. Chrome kan derefter dele disse oplysninger med det website, der anmoder om din placering.