Chrome repareren als Chrome crasht of niet kan worden geopend

Als Google Chrome crasht, vastloopt of helemaal niet start, wordt mogelijk een van deze berichten weergegeven:

• Proxy-fout in Google Chrome:
    • err_connection_reset_chrome

• Deze webpagina is niet beschikbaar:
    • err_connection_closed
    • err_connection_failed

Als een specifieke pagina niet werkt, kunt u proberen problemen met het laden van pagina's op te lossen.

Probeer eerst deze algemene oplossingen voor Chrome-crashes

Andere tabbladen en apps sluiten

Uw iPhone of iPad heeft wellicht niet voldoende geheugen meer en kan de site niet laden terwijl er ook apps en programma's worden uitgevoerd.

U maakt als volgt geheugen vrij:

• Sluit elk tabblad behalve het tabblad waarop de foutmelding wordt weergegeven.
  • Sluit andere apps of programma's die worden uitgevoerd.
  • Onderbreek app- of bestandsdownloads.

Ga naar het tabblad met de foutmelding en probeer de pagina opnieuw te laden.

Chrome opnieuw starten
  1. Druk twee keer op de startknop.
  2. Veeg over het Chrome-venster om het te sluiten.
Uw iPhone of iPad opnieuw opstarten

Soms kunnen programma's of apps het correct laden van een pagina verstoren.

1. Start uw iPhone of iPad opnieuw op.
  2. Probeer de pagina opnieuw te laden.

Los vervolgens problemen met Chrome-crashes op

De pagina in een andere browser openen

Probeer de pagina in een andere browser te openen om te achterhalen of dit probleem te maken heeft met de webpagina of met Chrome. Probeer de pagina bijvoorbeeld te laden met Firefox of Safari.

Als de pagina wel werkt in een andere browser, probeert u Chrome te verwijderen en opnieuw te installeren. Er kan iets mis zijn met uw Chrome-profiel waardoor het probleem wordt veroorzaakt.

1. Verwijder Chrome en zorg ervoor dat u het selectievakje voor het verwijderen van de browsergegevens aanvinkt.
  2. Installeer Chrome vervolgens opnieuw.

Als de pagina niet werkt in een andere browser, kan het probleem te maken hebben met uw netwerk of met de website zelf. Hieronder vindt u meer informatie.

Netwerkproblemen oplossen en problemen met websites melden

Als de pagina ook niet wordt geladen in een andere browser, kan het probleem te maken hebben met uw netwerk of met de website zelf.

Probeer eerst uw modem en router opnieuw te starten.

Als dit niet werkt, neemt u contact op met de eigenaar van de website en laat u deze weten dat u problemen ondervindt tijdens het laden van de webpagina.

Werkt het nog steeds niet? Schakel crashrapporten in om meer informatie te verzamelen. Zoek vervolgens naar andere gerelateerde problemen of stel een vraag op het Helpforum van Chrome.