Chromen korjaaminen, jos se kaatuu tai ei avaudu

Jos Google Chrome kaatuu, jäätyy tai ei käynnisty lainkaan, saatat nähdä jonkin näistä ilmoituksista:

• Välityspalvelinvirhe Google Chromessa:
    • err_connection_reset_chrome

• Verkkosivu ei ole käytettävissä:
    • err_connection_closed
    • err_connection_failed

Vinkki: Jos tietty sivu ei toimi, voit yrittää korjata sivun latausongelmia.

Yleisiä ohjeita Chromen kaatumisongelmien korjaamiseen

Sulje muut välilehdet ja sovellukset

iPhonesi tai iPadisi muisti voi olla vähissä, eikä sivustoa voida ladata samalla, kun muita sovelluksia tai ohjelmia on käynnissä.

Vapauta muistia seuraavasti:

• Sulje kaikki välilehdet paitsi se, jolla virheilmoitus näkyy.
  • Sulje muut käynnissä olevat sovellukset tai ohjelmat.
  • Keskeytä käynnissä olevat sovellusten tai tiedostojen lataukset.

Vinkki: Kokeile päivittää välilehti, jolla virheilmoitus näkyy.

Käynnistä Chrome uudelleen
  1. Avaa apinvaihtaja iPhonella tai iPadilla.
  2. Sulje Chrome pyyhkäisemällä sen ikkunaa.
Käynnistä iPhone tai iPad uudelleen

Joskus ohjelmat tai sovellukset estävät sivua latautumasta oikein.

1. Käynnistä iPhone tai iPad uudelleen.
  2. Yritä ladata sivu uudelleen.

Chromen kaatumisongelmien vianetsintä

Avaa sivu toisella selaimella

Jos haluat tietää, johtuuko ongelma verkkosivusta vai Chromesta, kokeile avata sivu toisella selaimella, kuten Firefoxilla tai Safarilla.

Jos Chrome toimii toisella selaimella, kokeile poistaa Chrome ja asentaa se uudelleen. Chrome-profiilissasi voi olla jotain vialla, ja tämä saattaa aiheuttaa ongelmia.

1. Poista Chrome ja varmista, että valitset selaustietojen poistamisen valintaruudun.
  2. Asenna Chrome uudelleen.

Jos sivu ei toimi muillakaan selaimilla, ongelma voi johtua verkostasi tai verkkosivustosta itsestään. Lisätietoja on alla.

Korjaa verkko-ongelmat ja ilmoita verkkosivustojen ongelmista

Jos sivu ei lataudu muilla selaimilla, ongelma voi johtua verkostasi tai verkkosivustosta.

Käynnistä modeemi ja reititin uudelleen.

Jos tämä ei korjaa ongelmaa, ota yhteyttä verkkosivuston omistajaan ja ilmoita, että verkkosivun lataamisessa on ongelma.

Eikö ongelma ratkennut? Anna lisätietoja tilanteestasi laittamalla virheraportit päälle. Sen jälkeen voit etsiä lisätietoja ja esittää kysymyksiä täällä: Chromen ohjefoorumi.