Løs problemer med Chrome-browseren, hvis den går ned eller ikke åbner

Hvis Google Chrome går ned, fryser eller slet ikke starter, ser du muligvis en af disse meddelelser:

• Proxyfejl i Google Chrome:
    • err_connection_reset_chrome

• Denne webside er ikke tilgængelig:
    • err_connection_closed
    • err_connection_failed

Tip! Hvis en bestemt side ikke fungerer, kan du prøve at løse problemer med sideindlæsning.

Start med at prøve følgende almindelige løsninger på nedbrud i Chrome

Luk andre faner, udvidelser og apps

Computeren er muligvis løbet tør for hukommelse og kan ikke indlæse websitet, samtidig med at den kører dine apps, udvidelser og programmer.

Sådan frigør du hukommelse:

• Luk alle faner bortset fra den, der viser fejlmeddelelsen.
  • Afslut andre apps eller programmer, der kører.
  • Sæt eventuelle app- eller fildownloads på pause.
  • Afinstaller de udvidelser, du ikke skal bruge. Få oplysninger om, hvordan du afinstallerer udvidelser.

Tip! Prøv at genindlæse den fane, der viser fejlen.

Genstart Chrome
  1. Luk og åbn Chrome:
    • Windows: Tryk på Ctrl+Q.
    • Mac: Tryk på + q.
  2. Prøv at indlæse siden igen.
    • Tip! Du kan genåbne eventuelle faner, der var åbne før:
      • Windows: Tryk på Ctrl + Shift + t.
      • Mac: Tryk på + Shift+ t.
Genstart computeren

Programmer eller apps forhindrer nogle gange, at en side indlæses korrekt.

1. Genstart computeren.
  2. Prøv at indlæse siden igen.

Derefter kan du finde og rette problemer med nedbrud i Chrome

Åbn siden i en anden browser

Du kan finde ud af, om problemet skyldes websiden eller Chrome, ved at åbne siden i en anden browser, f.eks. Firefox eller Safari.

Hvis det fungerer i en anden browser, kan du prøve vejledningen nedenfor:

• Afinstaller og geninstaller Chrome: Der kan være noget galt med din Chrome-profil, som forårsager problemer. Afinstaller Chrome, og sørg for at markere afkrydsningsfeltet for at slette browserdata. Geninstaller derefter Chrome.
  • Afinstaller og geninstaller udvidelser: Problemet kan skyldes en af dine Chrome-udvidelser. Afinstaller alle udvidelser, og tilføj dem derefter igen én ad gangen.
  • Løs problemer med hardwareacceleration: Der kan være et problem med den måde, hardwaren i din computer arbejder sammen med Chrome på:
    1. Åbn Mere Mere og derefter Indstillinger.
    2. Klik på System nederst på skærmen.
    3. Deaktiver Brug hardwareacceleration, når det er muligt.
    4. Genstart Chrome.

Hvis det ikke fungerer i en anden browser, kan det skyldes et problem med dit netværk eller selve websitet. Få flere oplysninger nedenfor.

Ret netværksproblemer, og rapportér problemer med websites

Hvis siden ikke kan indlæses i en anden browser, kan det skyldes et problem med dit netværk eller med selve websitet.

Genstart dit modem og din router.

Hvis det ikke virker, kan du kontakte ejeren af websitet og fortælle vedkommende, at du har problemer med at indlæse websiden.

Løs problemer, hvis Chrome slet ikke vil åbne

Tjek, om Chrome allerede er åben

Chrome kører muligvis allerede i baggrunden på din computer. Sådan tjekker du, om Chrome er åben, og tvinger den til at lukke:

Windows

1. Tryk på Ctrl+Alt+Delete.
  2. Klik på Jobliste​.
  3. Klik på "Google Chrome" eller "chrome.exe" under "Processer".
  4. Klik på Afslut opgave.

Mac

1. Tryk på + Option + Esc.
  2. Klik på Google Chrome og derefter Gennemtving lukning.
Juster dit antivirusprogram, og søg efter malware

Det er muligt, at enten dit antivirusprogram eller uønsket malware forhindrer Chrome i at åbne.

Du kan løse problemet ved at tjekke, om Chrome blev blokeret af antivirus eller anden software på computeren.

Se, hvordan du genkender og fjerner uønsket software.

Genstart computeren
Et program eller en proces, der i øjeblikket kører på computeren, kan være årsag til problemer med Chrome. Du kan genstarte computeren for at se, om det løser problemet.
Afinstaller og geninstaller Chrome.
Hvis løsningsforslagene ovenfor ikke virker, foreslår vi, at du afinstallerer og geninstallerer Chrome. Afinstallation og geninstallation af Chrome kan løse problemer med din søgemaskine, pop op-vinduer, opdateringer eller andre problemer, der kan have forhindret Chrome i at åbne.

Virker det stadig ikke? Slå nedbrudsrapporter til for at få flere oplysninger. Derefter kan du søge efter andre relaterede problemer eller stille et spørgsmål i Hjælpeforum for Chrome.