Resoldre els problemes amb Chrome quan falla o no s'obre

Si Google Chrome falla, no respon o no s'inicia, és possible que vegeu un d'aquests missatges:

• S'ha produït un error de servidor intermediari a Google Chrome:
    • err_connection_reset_chrome

• Aquesta pàgina web no està disponible:
    • err_connection_closed
    • err_connection_failed

Consell: Si hi ha una pàgina concreta que no funciona podeu intentar resoldre els problemes de càrrega de la pàgina.

Primer: proveu aquestes solucions habituals per al bloqueig de Chrome

Tancar la resta de pestanyes, extensions i aplicacions

És possible que l'ordinador s'hagi quedat sense memòria i no pugui carregar el lloc web alhora que executa també aplicacions, extensions i programes.

Per alliberar espai a la memòria, seguiu aquests passos:

• Tanqueu totes les pestanyes excepte la que mostra el missatge d'error.
  • Tanqueu altres aplicacions o programes que estiguin en execució.
  • Poseu en pausa totes les baixades d'aplicacions o de fitxers.
  • Desinstal·leu les extensions que no necessiteu. Obteniu informació sobre com podeu desinstal·lar extensions.

Consell: proveu de tornar a carregar la pestanya en què es mostra l'error.

Reiniciar Chrome
  1. Sortiu de Chrome i torneu-lo a obrir:
    • Windows: premeu Ctrl+q.
    • Mac: premeu +q.
  2. Proveu de carregar la pàgina de nou.
    • Consell: podeu tornar a obrir les pestanyes que estaven obertes abans. Feu el següent:
      • Windows: premeu Ctrl+Maj+t.
      • Mac: premeu +Maj+t.
Reiniciar l'ordinador

De vegades, hi ha programes o aplicacions que impedeixen que una pàgina es carregui correctament.

1. Reinicieu l'ordinador.
  2. Proveu de carregar la pàgina de nou.

A continuació: resoleu els problemes relacionats amb el bloqueig de Chrome

Obrir la pàgina en un altre navegador

Per saber si es tracta d'un problema amb la pàgina web o amb Chrome, proveu d'obrir la pàgina en un altre navegador, com ara Firefox o Safari.

Si funciona en un altre navegador, seguiu aquests passos:

• Desinstal·leu i torneu a instal·lar Chrome: el mal funcionament podria ser conseqüència d'algun problema al vostre perfil de Chrome. Desinstal·leu Chrome i assegureu-vos de marcar la casella d'esborrar les dades de navegació. Torneu-lo a instal·lar.
  • Desinstal·leu i torneu a instal·lar les extensions: una de les extensions de Chrome podria estar provocant un problema. Desinstal·leu totes les extensions i, a continuació, afegiu-les una per una.
  • Corregiu problemes d'acceleració per maquinari: podria haver-hi un problema amb la manera com el maquinari de l'ordinador funciona amb Chrome:
    1. Obriu Més Més i, a continuació, Configuració.
    2. A la part inferior, feu clic a Sistema.
    3. Desactiveu l'opció Utilitza l'acceleració per maquinari quan estigui disponible.
    4. Reinicieu Chrome.

Si no funciona en un altre navegador, podria haver-hi un problema amb la xarxa o amb la pàgina web. Obteniu més informació a continuació.

Corregir problemes de xarxa i informar de problemes amb un lloc web

Si la pàgina no s'ha pogut carregar en un altre navegador, podria haver-hi un problema amb la xarxa o amb el lloc web.

Reinicieu el mòdem i l'encaminador.

Si això no funciona, contacteu amb el propietari del lloc web per informar-lo que teniu problemes per carregar la pàgina web.

Resoldre problemes si Chrome no s'obre

Comprovar si Chrome ja està obert

És possible que Chrome ja s'estigui executant en segon pla a l'ordinador. Per comprovar si Chrome està obert i forçar-ne el tancament:

Windows

1. Premeu Ctrl+Alt+Supr.
  2. Feu clic a Gestor de tasques.
  3. A "Processos", feu clic a "Google Chrome" o a "chrome.exe".
  4. Feu clic a Finalitza la tasca.

Mac

1. Premeu +Opció+Esc.
  2. Feu clic a Google Chrome i, a continuació, Força la sortida.
Ajustar l'antivirus i cercar programari maliciós

És possible que el programari antivirus o un programari maliciós no desitjat impedeixin que Chrome s'obri.

Per solucionar-ho, comproveu si l'antivirus o un altre programari de l'ordinador han provocat que Chrome falli.

Obteniu informació sobre com podeu detectar i suprimir programari no desitjat.

Reiniciar l'ordinador
És possible que la causa dels problemes a Chrome sigui un programa o un procés que s'estiguin executant a l'ordinador. Podeu reiniciar l'ordinador per comprovar si així es resolen.
Desinstal·lar i tornar a instal·lar Chrome
Si les propostes anteriors no funcionen, us suggerim que desinstal·leu i torneu a instal·lar Chrome. Aquests passos poden solucionar els problemes relacionats amb el motor de cerca, les finestres emergents o les actualitzacions, així com altres problemes que impedeixin que s'obri Chrome.

No ha funcionat? Activeu els informes d'error per proporcionar més informació. A continuació, cerqueu informació sobre altres problemes relacionats o publiqueu una pregunta al Fòrum d'ajuda de Chrome.