Så här loggar du in med ditt Google-konto i Chrome

Så här loggar du in med ditt Google-konto

Du kan logga in i Chrome med ditt Google-konto på olika sätt, till exempel när du använder Chrome för första gången eller senare via Chrome-inställningarna. På datorn kan du även logga in i Chrome via en webbtjänst från Google, som Gmail. När du loggar in i Chrome på en dator, Android-enhet eller iOS-enhet loggas du även in på andra webbtjänster från Google.

Om du väljer att logga in i Chrome kan du spara och använda bokmärken, lösenord och andra uppgifter i Chrome i Google-kontot. På så sätt kan du använda dina uppgifter i Chrome på alla enheter där du loggar in. Om du inte loggar in kan du fortfarande spara bokmärken, lösenord med mera, men de sparas endast på den aktuella enheten.

Om du är inloggad i Chrome och vill synkronisera flikar och Chrome-historik kan du aktivera detta i inställningarna för Chrome.

När Webb- och appaktivitet har aktiverats för ditt konto, vilket inkluderar underinställningen för Chrome, kan Chrome-historik som sparas i ditt Google-konto användas för att anpassa din upplevelse i Googles produkter och tjänster. Detta inkluderar snabbare sökningar och användbara innehållsrekommendationer. Du kan hantera din aktivitet i Min aktivitet på Google.

När du surfar i inkognitoläge i Chrome kan du inte logga in i Chrome. Du kan fortfarande logga in på webbtjänster från Google.

Så här skyddar vi din data

Du kan välja att kryptera vissa uppgifter med din egen lösenfras så att Google inte kan läsa dessa uppgifter. Information som skickas till Google krypteras under överföringen. Den används och skyddas i enlighet med Googles integritetspolicy.

Du bestämmer själv

Du kan hantera din data från Chrome och styra hur den används när som helst.