Slik fungerer pålogging med Google-kontoen din i Chrome

Slik fungerer pålogging med Google-kontoen din

Du kan logge på Chrome med Google-kontoen din på ulike måter, for eksempel når du bruker Chrome for første gang eller når som helst senere via Chrome-innstillingene. På datamaskiner kan du også logge på Chrome via en Google-nettjeneste, for eksempel Gmail. Når du logger på Chrome på en datamaskin, Android-enhet eller iOS-enhet, blir du også logget på andre Google-nettjenester.

Hvis du velger å logge på Chrome, kan du lagre og bruke bokmerker, passord og andre Chrome-data i Google-kontoen din. På denne måten kan du bruke Chrome-dataene dine på alle enheter hvor du logger på. Hvis du ikke logger på, kan du fremdeles lagre bokmerker, passord med mer, men de blir bare lagret på enheten din.

Hvis du er logget på Chrome og vil synkronisere fanene dine og Chrome-loggen, kan du slå dette på i Chrome-innstillingene.

Når «Nett- og appaktivitet» er påslått for kontoen din, som også omfatter underinnstillingen for Chrome, kan Chrome-loggen i Google-kontoen din brukes til å gi deg en personlig tilpasset opplevelse på tvers av ulike Google-produkter og -tjenester. Dette inkluderer raskere søk og nyttige innholdsanbefalinger. Du kan administrere aktiviteten din i Min Google-aktivitet.

Når du surfer i Chrome Inkognitomodus, kan du ikke logge på Chrome. Du kan fremdeles logge på Google-nettjenester.

Slik beskytter vi dataene dine

Du kan velge å kryptere bestemte data med din egen passordfrase, slik at Google ikke kan lese disse dataene. Informasjon som sendes til Google, krypteres under overføring. Den brukes og beskyttes i samsvar med Googles personvernregler.

Du har kontrollen

Du kan administrere dataene dine fra Chrome og kontrollere hvordan de brukes, når som helst.