Google-tilillä kirjautuminen Chromessa

Google-tilillä kirjautuminen

Voit kirjautua Chromeen Google-tililläsi eri tavoin, esimerkiksi kun käytät Chromea ensimmäistä kertaa tai milloin tahansa myöhemmin Chromen asetuksista. Tietokoneella voit kirjautua Chromeen myös Googlen verkkopalvelun, esimerkiksi Gmailin, kautta. Kun kirjaudut Chromeen tietokoneella, Android- ja iOS-laitteella, kirjaudut myös muihin Googlen verkkopalveluihin.

Jos kirjaudut Chromeen, voit tallentaa ja käyttää kirjanmerkkejä, salasanoja ja muuta Chrome-dataa Google-tililläsi. Näin voit käyttää Chrome-dataasi kaikilla laitteilla, joilla kirjaudut sisään. Jos et kirjaudu sisään, voit edelleen tallentaa esimerkiksi kirjanmerkkejä ja salasanoja, mutta ne tallennetaan vain laitteellesi.

Jos olet kirjautuneena Chromeen ja haluat synkronoida välilehdet ja Chrome-historian, voit laittaa sen päälle Chromen asetuksista.

Kun verkko- ja sovellustoiminta on käytössä tililläsi (myös Chromessa käytettävä ala-asetus), Google-tilillesi tallennettua Chrome-historiaa voidaan käyttää käyttökokemuksen personointiin Googlen tuotteissa ja palveluissa. Tämä tarkoittaa esimerkiksi nopeampia hakuja ja hyödyllisiä sisältösuosituksia. Voit ylläpitää toimintaasi Google-toimintani-sivulla.

Kun selaat Chromen incognito-tilassa, et voi kirjautua Chromeen. Voit edelleen kirjautua Googlen verkkopalveluihin.

Miten suojaamme dataasi?

Voit halutessasi salata tietyn datan omalla tunnuslauseellasi, jolloin Google ei voi lukea dataa. Googlelle lähetetyt tiedot salataan siirron aikana. Niitä käytetään ja suojataan Googlen tietosuojakäytännön mukaisesti.

Sinä teet päätökset

Voit milloin tahansa ylläpitää Chrome-dataasi ja päättää, miten sitä käytetään.