Tilføj begivenhedsfunktioner i Chrome til iPhone og iPad

Du kan oprette kalenderbegivenheder uden at forlade Chrome.

Brug avancerede funktioner i din kalenderapp

Hvis du vil bruge avancerede funktioner, skal du downloade Google Kalender-appen og logge ind på din Google-konto.

Føj begivenheder fra et website til din Google Kalender

• Vigtigt!
    • Du kan vælge, hvilken kalender (personlig eller familie) du vil gemme en begivenhed i.
    • Du kan føje funktioner til begivenheden, f.eks. kontakter eller bestemte datoer og tidspunkter.
  1. Hold fingeren på datoen på et website.
  2. Tryk på Føj til Google Kalender.
  3. Tilføj eller rediger begivenhedsoplysningerne øverst på skærmen.
    • Valgfrit: Tryk på Åbn Google Kalender… nederst på skærmen for at føje personer, steder og meget mere til begivenheden.
  4. Tryk på Gem øverst i højre hjørne.
    • Når din begivenhed gemmes, vises der en bekræftelse.

Føj begivenheder fra et website til Apple Kalender

Du kan også vælge at føje begivenheder til Apple Kalender, men du kan ikke føje personer, steder og m.m. til begivenheden.

1. Hold fingeren på datoen på et website.
  2. Tryk på Føj til Apple Kalender.
  3. Tilføj eller rediger begivenhedsoplysningerne øverst på skærmen.
  4. Tryk på Tilføj øverst i højre hjørne.
    • Når din begivenhed gemmes, vises der en bekræftelse.

Relaterede ressourcer