Hantera sidopanelen i Chrome

I sidopanelen på din dator hittar du följande:

• Läslista
  • Bokmärken
  • Historik
  • Google Sök
Använda sidopanelen
  1. Öppna Chrome på datorn.
  2. Besök en webbplats.
  3. Klicka på sidopanelen högst upp till höger.
  4. Klicka på nedåtpilen Nedåtpil högst upp till vänster i sidopanelen.
  5. Välj ett alternativ, som Läslista eller Bokmärken.
    • Om du använder andra funktioner, som Google Lens, kan det finnas fler alternativ.

Tips! När sidopanelen är öppen blir det lättare att läsa text. Läs mer om läsläget på sidopanelen.

Söka på webbsidor med Google Söks sidopanel

Om du använder Google som standardsökmotor kan du använda Google Söks sidopanel för att få mer information om webbplatserna du besöker och sökverktygen du använder. När du befinner dig på en webbplats kan du öppna Google Söks sidopanel för att

• generera nyckelpunkter från artiklar och andra webbsidor.

Så här söker du på en webbsida med Google Söks sidopanel:

1. Öppna Chrome på datorn.
  2. Besök en webbplats.
  3. Välj sidopanelen uppe till höger.
  4. Välj nedåtpilen Nedåtpil uppe till vänster på sidopanelen.
  5. Välj Sök.
    • Ange sökord från webbsidan om du vill veta mer om texten och bilderna du hittar.

Tips!

Fästa Google Sök-ikonen

Om du har Google som standardsökmotor kan du fästa ikonen för Google Sök.

1. Öppna Chrome på datorn.
  2. Besök en webbplats.
  3. Klicka på sidopanelen uppe till höger.
  4. Klicka på nedåtpilen Nedåtpil högst upp till vänster i sidopanelen.
  5. Välj Sök.
  6. Klicka på Fäst Pin bredvid Sök.

Till vänster om sidopanelen blir Google Sök tillgängligt.

Lossa Google Sök-ikonen

1. Öppna Chrome på datorn.
  2. Besök en webbplats.
  3. Till vänster om sidopanelen klickar du på Google Sök .
  4. Klicka på Lossa bredvid Sök.
Hantera sidopanelen
  • Ändra storlek på sidopanelen: Klicka och håll kvar på Dra på sidan av panelen.
  • Så här ändrar du plats för sidopanelen:
    1. Öppna Chrome på datorn.
    2. Klicka på Mer Mer följt av Inställningar följt av Utseende.
    3. Välj vilken sida som du vill att panelen ska öppnas på under Sidopanel.
  • Stänga sidopanelen: Klicka på Stäng Stäng uppe till höger.