Zijvenster van Chrome beheren

In het zijvenster van Chrome vind je het volgende:

• Leeslijst
  • Bookmarks
  • Geschiedenis
  • Google Zoeken en meer
Zijvenster beheren
  • Het formaat van het zijvenster wijzigen: Houd aan de zijkant van het deelvenster Slepen ingedrukt.
  • Zo wijzig je de locatie van het zijvenster:
    1. Open Chrome op je computer.
    2. Selecteer Meer Meer en dan Instellingen en dan Vormgeving.
    3. Selecteer onder Zijvenster de zijkant waar je het deelvenster wilt openen.
  • Zijvenster sluiten: Selecteer rechtsboven Sluiten Sluiten.
Een specifiek zijvenster vastzetten en losmaken

Je kunt een specifiek zijvenster vastzetten in Chrome. Je kunt het volgende vastzetten:

• Zoeken
  • Leeslijst
  • Bookmarks
  • Geschiedenis
  • Leesmodus

Een specifiek zijvenster vastzetten

1. Open Chrome op je computer.
  2. Ga naar een website.
  3. Selecteer rechtsboven Meer Meer.
  4. Zo zet je items vast:
    • Google Zoeken: selecteer Zoeken op deze pagina met Google.
    • Leeslijst: selecteer Bookmarks en lijstenen dan Leeslijst en dan Leeslijst tonen.
    • Bookmarks: selecteer Bookmarks en lijsten en dan Alle bookmarks tonen.
    • Geschiedenis: selecteer Geschiedenisen danGegroepeerde geschiedenis.
    • Leesmodus: selecteer Meer tools en dan Leesmodus.
  5. Klik naast de naam van het icoon op Vastzetten op werkbalk Pin.
    • Links van Profiel wordt Profiel, Google Zoeken , Bookmark , Leesmodus , Leeslijst of Geschiedenis beschikbaar.

Een specifiek zijvenster losmaken

1. Open Chrome op je computer.
  2. Links van Profiel Profiel kun je het volgende selecteren:
    • Zoeken
    •  Leeslijst
    •  Bookmarks
    •  Geschiedenis
    •  Leesmodus
  3. Selecteer naast de naam van het icoon de optie Losmaken van werkbalk .

Tip: Je kunt ook met de rechtermuisknop op een icoon klikken en Losmaken selecteren.

Webpagina's doorzoeken met het zijvenster van Google Zoeken

Met het zijvenster van Google Zoeken heb je toegang tot meer informatie over de sites waarop je browst en de zoektools die je gebruikt.

Bezoek een site en open het zijvenster van Google Zoeken voor belangrijke punten uit artikelen en andere webpagina's.

Zo doorzoek je een webpagina met het zijvenster van Google Zoeken:

1. Open Chrome op je computer.
  2. Ga naar een website.
  3. Selecteer rechtsboven de optie Meer Meer en dan Zoeken op deze pagina met Google.
    • Voer belangrijke termen op de webpagina in voor meer informatie over de tekst en afbeeldingen die je vindt.

Tips: