Gestionar el tauler lateral de Chrome

Al tauler lateral de l'ordinador, podeu trobar:

• Llista de lectura
  • Adreces d'interès
  • Historial
  • Cerca de Google
Utilitzar el tauler lateral
  1. A l'ordinador, obriu Chrome.
  2. Aneu a un lloc web.
  3. A la part superior dreta, feu clic al tauler lateral .
  4. A la part superior esquerra del tauler lateral, feu clic a la fletxa avall Fletxa avall.
  5. Seleccioneu una opció, com ara Llista de lectura o Adreces d'interès.
    • Si utilitzeu altres funcions, com ara Google Lens, és possible que hi hagi més opcions disponibles.

Consell: amb el tauler lateral obert, podeu llegir el text més fàcilment. Obteniu més informació sobre el mode de lectura al tauler lateral.

Cercar pàgines web amb el tauler lateral de la Cerca de Google

Si Google és el vostre motor de cerca predeterminat, podeu fer servir el tauler lateral de la Cerca de Google per accedir a més informació sobre els llocs web pels quals navegueu i les eines de cerca que utilitzeu. En un lloc web, obriu el tauler lateral de la Cerca de Google per:

• Generar punts clau a partir d'articles i d'altres pàgines web.

Per cercar una pàgina web amb el tauler lateral de la Cerca de Google:

1. A l'ordinador, obriu Chrome.
  2. Aneu a un lloc web.
  3. A la part superior dreta, seleccioneu el tauler lateral .
  4. A la part superior esquerra del tauler lateral, seleccioneu la fletxa avall Fletxa avall.
  5. Seleccioneu Cerca.
    • Per obtenir més informació sobre el text i les imatges que trobeu, introduïu paraules clau de la pàgina web.

Consells:

Fixar la icona de la Cerca de Google

Si Google és el vostre motor de cerca predeterminat, podeu fixar la icona de la Cerca de Google.

1. A l'ordinador, obriu Chrome.
  2. Aneu a un lloc web.
  3. A la part superior dreta, feu clic al tauler lateral .
  4. A la part superior esquerra del tauler lateral, feu clic a la fletxa avall Fletxa avall.
  5. Seleccioneu Cerca.
  6. Al costat de "Cerca", feu clic a Fixa Pin.

A l'esquerra del tauler lateral , la Cerca de Google passarà a estar disponible.

Deixar de fixar la icona de la Cerca de Google

1. A l'ordinador, obriu Chrome.
  2. Aneu a un lloc web.
  3. A l'esquerra del tauler lateral , feu clic a Cerca de Google .
  4. Al costat de "Cerca", feu clic a Deixa de fixar .
Gestionar el tauler lateral
  • Per canviar la mida del tauler lateral: al costat del tauler, feu clic a l'opció Arrossega i manteniu-la premuda.
  • Per canviar la ubicació del tauler lateral:
    1. A l'ordinador, obriu Chrome.
    2. Feu clic a Més Més i, a continuació, Configuració i, a continuació, Aparença.
    3. A "Tauler lateral", seleccioneu en quin costat voleu que s'obri el tauler.
  • Per tancar el tauler lateral: a la part superior dreta, feu clic a Tanca Tanca.