Gestionar el tauler lateral de Chrome

Al tauler lateral de l'ordinador, podeu trobar:

• Llista de lectura
  • Adreces d'interès
  • Historial
  • Cerca de Google i més
Gestionar el tauler lateral
  • Per canviar la mida del tauler lateral: al costat del tauler, seleccioneu i manteniu premuda l'opció Arrossega .
  • Per canviar la ubicació del tauler lateral:
    1. A l'ordinador, obriu Chrome.
    2. Seleccioneu Més Més i, a continuació, Configuració i, a continuació, Aparença.
    3. A "Tauler lateral", seleccioneu en quin costat voleu que s'obri el tauler.
  • Per tancar el tauler lateral: a la part superior dreta, seleccioneu Tanca Tanca.
Fixar i deixar de fixar un tauler lateral concret

Podeu fixar un tauler lateral concret a Chrome. Podeu fixar:

• Cerca
  • Llista de lectura
  • Adreces d'interès
  • Historial
  • Mode de lectura

Fixar un tauler lateral concret

1. A l'ordinador, obriu Chrome.
  2. Aneu a un lloc web.
  3. A la part superior dreta, seleccioneu Més Més.
  4. Per fixar:
    • Cerca de Google: seleccioneu Cerca aquesta pàgina amb Google.
    • Llista de lectura: seleccioneu Adreces d'interès i llistesi, a continuació, Llista de lectura i, a continuació, Mostra la llista de lectura.
    • Adreces d'interès: seleccioneu Adreces d'interès i llistes i, a continuació, Mostra totes les adreces d'interès.
    • Historial: seleccioneu Historial i, a continuació, Historial agrupat.
    • Mode de lectura: seleccioneu Més eines i, a continuació, Mode de lectura.
  5. Al costat del nom de la icona, feu clic a Fixa a la barra d'eines Pin.
    • A l'esquerra del perfil Perfil, tindreu disponibles les opcions Cerca de Google , Adreces d'interès , Mode de lectura , Llista de lectura o Historial .

Deixar de fixar un tauler lateral concret

1. A l'ordinador, obriu Chrome.
  2. A l'esquerra del perfil Perfil, podeu seleccionar:
    • Cerca
    • Llista de lectura
    • Adreces d'interès
    • Historial
    • Mode de lectura
  3. Al costat del nom de la icona, seleccioneu No fixis a la barra d'eines .

Consell: també podeu fer clic amb el botó dret en una icona i seleccionar Deixa de fixar.

Cercar pàgines web amb el tauler lateral de la Cerca de Google

Amb el tauler lateral de la Cerca de Google, podeu accedir a més informació sobre els llocs web pels quals navegueu i les eines de cerca que utilitzeu.

En un lloc web, obriu el tauler lateral de la Cerca de Google per consultar els punts clau d'articles i d'altres pàgines web.

Per cercar una pàgina web amb el tauler lateral de la Cerca de Google:

1. A l'ordinador, obriu Chrome.
  2. Aneu a un lloc web.
  3. A la part superior dreta, seleccioneu Més Més i, a continuació, Cerca aquesta pàgina amb Google.
    • Per obtenir més informació sobre el text i les imatges que trobeu, introduïu paraules clau de la pàgina web.

Consells: