Importer passord med Chrome

Du kan importere passord fra andre apper til Google Passordlagring i Chrome.

Trinn 1: Eksporter passordene dine som en CSV-fil

Viktig: Du kan bare importere passord i CSV-format til Google Passordlagring. For å eksportere passord til en CSV-fil fra en tredjepartsapp, se dokumentasjonen for den aktuelle appen.

For å få veiledning til å eksportere passord, se disse nyttige ressursene:

Tips: For å kontrollere at passordene dine er i riktig format, sjekk at den første linjen i den eksporterte passordfilen inneholder disse kolonnenavnene:

• «url»
  • «username»
  • «password»

Hvis ikke må du oppdatere filen slik at den har «url», «username» og «password» som kolonnenavn på første linje.

Trinn 2: Importer passordene

1. Åpne Chrome på datamaskinen.
  2. Øverst til høyre velger du Mer Mer etterfulgt av Passord og autofyll etterfulgt av Google Passordlagring etterfulgt av Innstillinger.
  3. Under «Importer passord» klikker du på Velg en fil.
  4. Velg CSV-filen du vil importere.
  5. For å fullføre importeringen, følg veiledningen på skjermen.

Tips: Du kan importere 3000 passord om gangen. Hvis du må importere mer enn 3000 passord, deler du dem inn i flere CSV-filer og importerer filene hver for seg. Du kan lagre opptil 10 000 passord i Google-kontoen din.

Trinn 3: Slett CSV-passordfilen

Viktig: Hvis du ikke sletter passordfilen, kan alle som bruker enheten, åpne filen og få tilgang til passordene dine.

For å slette passordfilen, se dokumentasjonen for enheten din.

Se etter usikre passord

Når du har importert passordene dine, kan du sjekke om de har vært avdekket i databrudd eller potensielt er svake og lette å gjette. Finn ut mer om hvordan du administrerer passordene dine.