Importar contrasenyes amb Chrome

Podeu importar contrasenyes d'altres aplicacions al gestor de contrasenyes de Google a Chrome.

Pas 1: exporteu les contrasenyes com un fitxer .csv

Important: només podeu importar contrasenyes al gestor de contrasenyes de Google en format de fitxer .csv. Per exportar-les com un fitxer .csv des d'una aplicació que no sigui de Google, consulteu la documentació de l'altra aplicació.

Per obtenir instruccions sobre com podeu exportar les contrasenyes, consulteu els recursos útils següents:

Consell: us heu d'assegurar que les contrasenyes utilitzin el format adequat. Per fer-ho, comproveu que la primera línia del fitxer de contrasenyes exportades inclogui aquests noms de columna:

• "url"
  • "username"
  • "password"

Si no hi són, actualitzeu el fitxer perquè inclogui "url", "username" i "password" com a noms de columna a la primera línia.

Pas 2: importeu les contrasenyes

1. A l'ordinador, obriu Chrome.
  2. A la part superior dreta, seleccioneu Més Més i després Contrasenyes i emplenament automàtic i després Gestor de contrasenyes de Google i després Configuració.
  3. A "Importa les contrasenyes", feu clic a Selecciona un fitxer.
  4. Trieu el fitxer .csv que vulgueu importar.
  5. Per completar la importació, seguiu les instruccions en pantalla.

Consell: podeu importar fins a 3.000 contrasenyes alhora. Si heu d'importar més de 3.000 contrasenyes, dividiu-les en diversos fitxers .csv i importeu-los per separat. Podeu emmagatzemar fins a 10.000 contrasenyes al vostre Compte de Google.

Pas 3: suprimiu el fitxer .csv de contrasenyes

Important: si no suprimiu el fitxer de contrasenyes, qualsevol persona que utilitzi el dispositiu podrà obrir el fitxer i accedir a les vostres contrasenyes.

Per suprimir el fitxer de contrasenyes, consulteu la documentació del dispositiu.

Comprovar si hi ha contrasenyes no segures

Un cop importeu les contrasenyes, podeu comprovar si han quedat exposades en haver-se produït una violació de dades o si són potencialment fàcils d'endevinar i poc segures. Obteniu més informació sobre com podeu gestionar les contrasenyes.