'Deze webpagina is niet beschikbaar' (netwerkfouten 2, 101, 102, 104, 105 en 324)

Probleem

Dit bericht wordt weergegeven wanneer Google Chrome de gevraagde webpagina niet kan vinden en laden.

Oplossingen

Het webadres en uw internetverbinding controleren

Controleer de URL in de adresbalk om er zeker van te zijn dat u naar het juiste webadres gaat. Als u zeker weet dat u naar het juiste webadres gaat, controleert u of u dezelfde webpagina in een andere browser kunt openen, zoals in Internet Explorer of Firefox. Als u de webpagina in geen enkele browser kunt bekijken, is de webpagina wellicht tijdelijk niet beschikbaar. U moet er ook voor zorgen dat u een goede verbinding heeft met internet.

De fout controleren die u ontvangt

Als u met een andere browser de webpagina wel kunt laden, maar niet met Google Chrome, controleert u de specifieke fout die u ontvangt. Klik hiervoor op de link Meer informatie over deze fout op de pagina.

Als u 'Fout 124 (net__ERR_WINSOCK_UNEXPECTED_WRITTEN_BYTES)' ontvangt, raadpleegt u het artikel over probleemoplossing voor fout 124.

Voor de volgende fouten probeert u de onderstaande oplossingen:

• Fout 101 (net::ERR_CONNECTION_RESET)
  • Fout 2 (net::ERR_FAILED): onbekende fout
  • Fout 104 (net::ERR_CONNECTION_FAILED)
  • Fout 105 (net::ERR_NAME_NOT_RESOLVED)
  • Fout 102 (net::ERR_CONNECTION_REFUSED): onbekende fout
  • Fout 324 (net:: ERR_EMPTY_RESPONSE)

Op malware controleren

We hebben vastgesteld dat verbindingsproblemen met webservers die in Google Chrome optreden, vaak worden veroorzaakt door malware. Meer informatie over het verwijderen van malware van uw computer.

Uw cookies wissen

Cookies zijn bestanden die worden gemaakt door websites die u heeft bezocht, om browsegegevens op te slaan zoals uw voorkeuren voor de website of uw profielgegevens. Een beschadigd cookiebestand kan ervoor zorgen dat deze fout wordt weergegeven. Ga als volgt te werk om uw cookies te verwijderen:

1. Klik op het Chrome-menu Chrome menu op de browserwerkbalk.
  2. Selecteer Instellingen.
  3. Klik op Geavanceerde instellingen weergeven.
  4. Klik in het gedeelte 'Privacy' op Instellingen voor inhoud.
  5. Klik in het gedeelte 'Cookies' op Alle cookies en sitegegevens.
  6. Klik op Alles verwijderen.
  7. Klik op X om het dialoogvenster te sluiten.

Controleer of Google Chrome is toegestaan in uw antivirus- en firewallinstellingen

Elk programma werkt anders; raadpleeg daarom de hulpbronnen van uw software voor verdere instructies.

Uw proxyinstellingen aanpassen

Voer deze stappen uit (voor Windows):

1. Klik op het Chrome-menu Chrome menu op de browserwerkbalk.
  2. Selecteer Instellingen.
  3. Klik op Geavanceerde instellingen weergeven.
  4. Klik op Proxyinstellingen wijzigen. Het dialoogvenster 'Eigenschappen voor Internet' wordt geopend.
  5. Klik op LAN-instellingen.
  6. Zorg ervoor dat het selectievakje 'Instellingen automatisch detecteren' is aangevinkt.
  7. Klik op OK voor alle dialoogvensters.
Stel uw vraag op het Forum van Google Chrome voor hulp van andere gebruikers en onze Google Guides.