Tilpass Ny fane-siden i Chrome

Avhengig av standardsøkemotoren du bruker kan du ha muligheten til å kontrollere hva som vises under søkefeltet på Ny fane-siden.

På datamaskin kan du tilpasse:

• temaet med bilder og farger
  • innholdet som vises

For å tilpasse Ny fane-siden må du være logget på Google-kontoen din og bruke Google som standard søkemotor.

Tilpass Ny fane-siden

Når du sveiper opp på adressefeltet eller åpner en ny fane, kan du finne ikoner for nettsteder du besøker ofte. Hvis du ikke har brukt Chrome før, ser du noen populære nettsteder.
  • For å besøke et nettsted, trykk på det tilknyttede ikonet.
  • For å fjerne et nettsted, trykk og hold på det tilknyttede ikonet. Trykk deretter på Fjern.

Administrer foreslåtte artikler

Når du åpner en ny fane, kan du finne foreslåtte Discover-artikler. Hvis du er logget på Chrome, er foreslåtte artikler basert på den nylige nett- og appaktiviteten din og interaksjonene dine med de foreslåtte artiklene, for eksempel når du trykker på eller rull erforbi en artikkel.

Tips:

• For å gi deg bedre forslag, logg på Google-kontoen din for å lagre preferansene dine.
  • Hvis du angir at du ikke er interessert i et bestemt emne eller en bestemt publisist, får du ikke forslag fra dem igjen.
  • For å finne de nyeste artiklene i «Følger»-delen på Android-enheten din kan du følge nettsteder og søk manuelt.
Administrer Discover-innholdet ditt

Du kan administrere aktiviteten som brukes til å gi Discover-forslagene dine personlig preg:

• Stopp forslag basert på ny aktivitet:
    1. Ved siden av «Discover» trykker du på Innstillinger Innstillinger og så Administrer og så Aktivitet.
    2. Til venstre trykker du på Meny Meny og så Aktivitetslagring.
    3. Slå av Nett- og appaktivitet.
  • Slett per artikkel: Hvis du er logget på Google-kontoen din, kan du gå gjennom og slette Discover-aktivitetsfeeden din i Min aktivitet.
  • Hent de nyeste artiklene: Dra ned fra toppen av skjermen på Ny fane-siden for å laste inn på nytt og hente oppdatert innhold.
Slå Discover-artikler av eller på
  1. Åpne Chrome Chrome på Android-enheten din.
  2. Åpne en ny fane.
  3. Ved siden av «Discover» trykker du på Innstillinger Innstillinger og så Slå av eller Slå på.
Del Discover-innholdet ditt

Du kan dele foreslåtte artikler fra Discover-siden din i forskjellige apper eller sende dem til de andre enhetene dine.

1. For å dele en artikkel, trykk på Del Del.
  2. Trykk på appen du vil dele den i.

Tips:

Administrer foreslåtte artikkelinteresser
  • For å administrere interesser for artikkelforslagene dine, trykk på Innstillinger: ved siden av «Discover», trykk på Innstillinger Innstillinger og så Administrer og så Interesser.
  • For å gjøre Chrome bedre kjent med interessene dine: Ved siden av en artikkel i «Discover», trykk på Mer Mer og så Ikke interessert i [emne] eller Ikke vis innhold fra [publisist].
Administrer spesifikke artikler

Slik fjerner du artikler:

1. Trykk på Mer Mer nederst i artikkelen.
  2. Trykk på Skjul dette .

Slik lagrer du artikler for å lese dem senere:

1. Trykk på Mer Mer nederst i artikkelen.
  2. Trykk på Legg til på leselisten .

Slik åpner du artikler i nye faner:

1. Trykk på Mer Mer nederst i artikkelen.
  2. Trykk på Åpne i en ny fane.

Finn ut hvordan du leser sider uten nett.

Skjul eller vis historier på et annet språk

Slik skjuler du historier på et annet språk:

1. Åpne Chrome Chrome på Android-enheten din.
  2. Åpne en ny fane.
  3. Finn «Discover».
  4. Nederst til høyre på en nyhetssak trykker du på Mer Mer og så Ikke vis nyhetssaker på [språk].
    • For å se oppdaterte nyhetssaker, trekk ned fra toppen av skjermen for å laste inn på nytt.

Tips: Denne funksjonen er kanskje ikke tilgjengelig for alle nyhetssaker.

Slik slutter du å skjule nyhetssaker på andre språk:

1. Åpne Chrome Chrome på Android-enheten din.
  2. Åpne en ny fane.
  3. Finn «Discover».
  4. Ved siden av «Discover» trykker du på Innstillinger Innstillinger og så Administrer og så Skjult.
  5. Under «TYPER INFORMASJON» kan du slutte å skjule språkene du vil se igjen.
Følg og slutt å følge nettsteder og søk i Følger-delen

Hvis Google er standardsøkemotoren din, kan du følge og administrere nettsteder og søk. Slik følger du nettsteder:

1. Gå til nettstedet du vil følge.
  2. Trykk på Mer Mer og så Følg.

Slik følger du et søk:

1. Åpne Chrome Chrome.
  2. Søk etter en interesse i adressefeltet.
  3. Trykk på Følg eller Følg dette søket i resultatene.

Slik finner og administrerer du nettsteder og søk du følger på ett sted:

1. Til høyre for «Følger» trykker du på Innstillinger Innstillinger og så Administrer og så Interesser.
  2. Velg et emne eller søk du vil slutte å følge.
  3. Trykk på Følger.
Rapportér upassende innhold

Du kan rapportere innhold i Discover-artiklene dine som følgende:

• Villedende eller sensasjonelt
  • Voldelig eller frastøtende
  • Hatsk eller trakasserende
  • Annet

Slik rapporterer du innhold:

1. Ved siden av en artikkel trykker du på Mer Mer og så Rapporter dette.
  2. Velg årsaken til at du vil rapportere innholdet.