Administrer sikkerhet i Chrome

Du kan administrere sikkerheten i Chrome med Sikkerhetssjekk. Sikkerhetssjekken ser etter

• passord som er utsatt for sikkerhetsbrudd
  • Safe Browsing-status
  • tilgjengelige Chrome-oppdateringer

På datamaskiner ser sikkerhetssjekken også etter

• skadelige utvidelser
  • skadelig programvare (bare Windows)

Viktig: Passord som er utsatt for sikkerhetsbrudd, har vært involvert i datalekkasjer på nettsteder eller i apper fra tredjeparter. Disse passordene må byttes så fort som mulig.

Passord som er utsatt for sikkerhetsbrudd

Passord som er utsatt for sikkerhetsbrudd, har vært involvert i datalekkasjer på nettsteder eller i apper fra tredjeparter. Bytt disse passordene når du kan. For å bytte passord fra andre nettsteder, følg veiledningen i Chrome.

Safe Browsing

Med Safe Browsing får du varsler om skadelig programvare, risikable utvidelser, nettfisking og nettsteder som står på Googles liste over potensielt utrygge nettsteder. Finn ut mer om Safe Browsing-beskyttelsen i Chrome.

Automatiske Chrome-oppdateringer

For å sikre at du er beskyttet av de siste sikkerhetsoppdateringene, kan Chrome automatisk oppdateres når nye nettleserversjoner blir tilgjengelige.

Tips: For å starte Chrome på nytt etter en oppdatering, følg veiledningen på skjermen.

Administrer sikkerhet i Chrome på en Android-enhet

1. Åpne Chrome-appen Chrome på Android-enheten din.
  2. Trykk på Mer Mer og så Innstillinger.
  3. Trykk på  Sikkerhetssjekk og så Sjekk nå.
  4. Hvis Chrome finner problemer:
    1. Trykk på elementet det er problemer med.
    2. Følg veiledningen på skjermen.