Brug gemte adgangskoder i andre apps på iPhone og iPad

Hvis du gemmer et brugernavn og en adgangskode til et website i Chrome, kan du bruge disse loginoplysninger i andre apps på din iPhone eller iPad. Se, hvordan du gemmer dine adgangskoder i Chrome.

Tillad, at andre apps bruger adgangskoder fra Chrome

1. Åbn enhedsindstillingerne på din iPhone eller iPad.
  2. Vælg Adgangskoder.
  3. Følg vejledningen for at låse din enhed op.
  4. Vælg Valgmuligheder for adgangskoder.
  5. Aktivér Adgangskoder via Autofyld.
  6. Vælg Chrome Chrome.
  7. Følg vejledningen på skærmen for at afslutte konfigurationen.

Brug Chrome-adgangskoder i andre apps

1. Åbn en app, du vil logge ind i, på din iPhone eller iPad.
  2. Tryk på feltet til brugernavn eller adgangskode på loginsiden.
  3. Vælg Adgangskoder på tastaturet.
  4. Du skal muligvis logge ind på din enhed igen for at tillade Autofyld.
  5. Vælg den adgangskode, du vil bruge.