Hantera uppdateringar av webbläsaren Chrome med Jamf Pro (macOS)

Gäller för MacOS-användare som använder hanterad Chrome.

Som Chrome Enterprise-administratör kan du använda Jamf Pro® version 10.19 eller senare för att implementera och hantera Chrome-uppdateringar på Apple® macOS®.

Innan du börjar

• Kontrollera att du har åtkomst till Jamf Pro version 10.19 eller senare.

Implementera uppdateringspolicyer för Chrome

1. Logga in på Jamf Pro-konsolen.
  2. Klicka på Datorerföljt avKonfigurationsprofiler till vänster.
  3. Klicka på Ny uppe till höger.
  4. På fliken Alternativ i den nya konfigurationsprofilen för macOS klickar du på Program och anpassade inställningarföljt avExterna appar.
  5. Lägg till en ny konfiguration genom att klicka på ""Lägg till uppe till höger.
  6. Under Källa väljer du Arkiv.
  7. Välj com.google.keystone under Appdomän. Välj sedan appversion och den stabila varianten.
  8. Konfigurera nödvändiga värden under avsnittet Google Chrome.
  9. Ge profilen ett namn och tilldela den till en annan konfigurationsprofil i Jamf Pro.
  10. Implementera profilen på datorn.