Ben je aan het plannen om weer op kantoor te gaan werken? Bekijk hoe Chrome OS hieraan kan bijdragen.

Chrome-browserupdates beheren met Jamf Pro (macOS)

Geldt voor macOS-gebruikers die de beheerde Chrome-browser gebruiken.

Als Chrome Enterprise-beheerder kun je Jamf Pro versie 10.19 of hoger gebruiken om Chrome-browserupdates te implementeren en beheren op Apple macOS.

Voordat u begint

• Zorg dat je toegang hebt tot de console van Jamf Pro versie 10.19 of hoger.

Updatebeleid voor de Chrome-browser implementeren

1. Log in bij de Jamf Pro-console.
  2. Klik links op Computersen danConfiguration profiles (Configuratieprofielen).
  3. Klik rechtsboven op New (Nieuw).
  4. Klik op het tabblad Options (Opties) van het nieuwe macOS-configuratieprofiel op Application & custom settings (App- en aangepaste instellingen)en danExternal Applications (Externe apps).
  5. Klik rechtsboven op Add (Toevoegen) om een nieuwe configuratie toe te voegen.
  6. Selecteer bij Source (Bron) de optie Repository (Opslagplaats).
  7. Selecteer in Application domain (App-domein) de optie com.google.keystone. Kies vervolgens de app-versie en de stabiele variant.
  8. Configureer de gewenste waarden in het gedeelte Google Chrome.
  9. Geef het profiel een naam en wijs het toe aan een ander configuratieprofiel in Jamf Pro.
  10. Implementeer het profiel op je computer.

Google en de gerelateerde merken en logo's zijn handelsmerken van Google LLC. Alle andere bedrijfs- en productnamen zijn handelsmerken van de bedrijven waarmee ze in verband worden gebracht.