Planerar du en strategi för återgång till kontorsarbete? Se hur Chrome OS kan vara till hjälp.

Använd Dells dockningsstation med Dell Latitude Chromebook Enterprise-enheter

Gäller Dell Latitude 5300 2-in-1, 5400, 7410 och 7410 2-i-1 Chromebook Enterprise-enheter.

Dell Latitude Chromebook Enterprise-enheter har några ytterligare funktioner för följande dockningsstationer från Dell:

• Dell Docking Station - WD19
  • Dell Thunderbolt Docking Station - WD19TB (Endast i kompatibilitetsläge med USB Type-C)

Fler funktioner

Här är några ytterligare funktioner som är tillgängliga med ovannämnda dockningsstationer:

• Uppdatering av firmware för dockningsstation – Dell Latitude 5400 Chromebook Enterprise och Dell Latitude 5300 2-i-1 Chromebook Enterprise tillhandahåller firmware-uppdateringar av kompatibla dockningsstationer. Uppdateringsprocessen kan ta upp till 60 sekunder. Dockningsstationen fungerar inte just nu.

• Godkännande av MAC-adress – Dell Latitude 5400 Chromebook Enterprise och Dell Latitude 5300 2-i-1 Chromebook Enterprise låter administratören välja den MAC-adress som Dell WD19/WD19TB Docking Station ska använda när den är ansluten till dessa enheter.

• Felmeddelanden om dockningsfläkt – Dell WD19/WD19TB Docking Station har en fläkt på insidan. Om fläkten inte fungerar visas ett meddelande i Chrome OS. Om du ser detta meddelande ska du lämna dockningsstationen till reparation. Kontakta Dells support för mer information.

Skärmupplösningar som stöds

Dell Docking Station - WD19 och Dell Thunderbolt Docking Station - WD19TB har stöd för följande videoupplösningskonfigurationer på Chromebook:

• 4k@30Hz (3840x2160@30Hz) = 1 skärm
  • QHD@60Hz (2560x1440@60Hz) = 2 skärmar
  • FHD@60Hz (1920x1080@60Hz) = 2 skärmar

Thunderbolt 3 stöds inte

Chromebooks har inte stöd för Thunderbolt-funktioner och Thunderbolt-dockningsstationerna fungerar enbart i kompatibilitetsläge med USB Type-C.

Mer information om Dells dockningsstationer finns hos Dells support.