Ben je aan het plannen om weer op kantoor te gaan werken? Bekijk hoe Chrome OS hieraan kan bijdragen.

Dell-dockingstation gebruiken met Dell Latitude Chromebook Enterprise-apparaten

Geldt voor de apparaten Dell Latitude 5300 2-in-1, 5400, 7410 en 7410 2-in-1 Chromebook Enterprise.

Dell Latitude Chromebook Enterprise-apparaten hebben een aantal extra functies voor de volgende Dell-dockingstations:

• Dell-dockingstation - WD19
  • Dell Thunderbolt-dockingstation - WD19TB (alleen in de USB Type-C-geschikte modus)

Aanvullende functies

Hier volgen enkele aanvullende functies van de hierboven vermelde dockingstations:

• Dockfirmware updaten: De apparaten Dell Latitude 5400 Chromebook Enterprise en Dell Latitude 5300 2-in-1 Chromebook Enterprise bieden firmware-updates voor de geschikte dockingstations. Het kan tot 60 seconden duren voordat het updateproces is voltooid. Het dockingstation werkt op dat moment niet.

• Via MAC-adres: Met de apparaten Dell Latitude 5400 Chromebook Enterprise en Dell Latitude 5300 2-in-1 Chromebook Enterprise kan de beheerder het MAC-adres kiezen dat wordt gebruikt bij verbinding tussen het Dell WD19-/WD19TB-dockingstation en deze apparaten.

• Foutmeldingen voor de dockventilator: In het Dell WD19-/WD19TB-dockingstation zit een ventilator. Als de ventilator niet werkt, wordt er een melding weergegeven in Chrome OS. Als je deze melding ziet, moet je het dockingstation laten repareren. Neem contact op met de Dell-support voor meer informatie.

Ondersteunde weergaveresoluties

Het Dell-dockingstation - WD19 en het Dell Thunderbolt-dockingstation - WD19TB ondersteunen de volgende videoresolutieconfiguraties op Chromebooks:

• 4k op 30 Hz (3840x2160 op 30 Hz) = 1 scherm
  • QHD op 60 Hz (2560x1440 op 60 Hz) = 2 schermen
  • FHD op 60 Hz (1920x1080 op 60 Hz) = 2 schermen

Thunderbolt 3 wordt niet ondersteund

Chromebooks bieden geen ondersteuning voor Thunderbolt-functies en de Thunderbolt-basisstations werken alleen in de USB Type-C-geschikte modus.

Ga naar Dell-support voor meer informatie over Dell-dockingstations.