Planerar du en strategi för återgång till kontorsarbete? Se hur Chrome OS kan vara till hjälp.

Laddningsalternativ för Dell Latitude Chromebook Enterprise-enheter

Gäller Dell Latitude 5300 2-in-1, 5400, 7410 och 7410 2-i-1 Chromebook Enterprise-enheter.

Dell Latitude 5300 2-i-1 och 5400 Chromebook Enterprise-enheter kan laddas antingen via USB Type-C-porten eller Barrel-porten (7,4 mm) med en officiell Dell Laptop-laddare. Dell Latitude 7410 och 7410 2-i-1 Chromebook Enterprise-enheter kan endast laddas via USB Type-C-porten.

Laddningsfel

Barrel-portar på Dell Latitude 5300 2-in-1 och 5400 Chromebook Enterprise kan enbart användas med officiella Dell-laddare. Om enheten känner av en icke-auktoriserad laddare visas ett meddelande på enheten. Dessutom laddas kanske inte enhetens batteri och dess prestanda kan påverkas. Detta händer inte när du använder en USB Type-C-laddare.

Besök Dells support för mer information.

Fel vid batteribyte

Dell Latitude Chromebook Enterprise-enheter kan enbart användas med officiella Dell-batterier. Om enheten känner av ett icke-auktoriserat batteri visas ett meddelande på enheten och batteriladdningen stoppas på grund av ökad risk för skador.

För mer information om kompatibla batterier finns hos Dells support.

USB-laddning

Alla Dell Latitude Chromebook Enterprise-enheter har en speciell USB-port som är markerad med en batteriikon som gör det möjligt att ladda enheter som mobiltelefoner medan Chromebook är ansluten till strömförsörjningen och avstängd. Administratörer kan stänga av detta via USB-policyn för strömdelning. Om du vill ha information går du till USB-strömdelning.

Obs! Alla USB-portar laddar enheter när Chromebook är i viloläge.