Planerar du en strategi för återgång till kontorsarbete? Se hur Chrome OS kan vara till hjälp.

Konfigurera Chrome Browser Cloud Management

1. Registrera dig för Chrome Browser Cloud Management.

Om du vill hantera webbläsaren Chrome från Googles molnbaserade administratörskonsol måste du koppla dina enheter till en domän.

Jag hanterar inte en domän med en Google-tjänst ...

Är du inte Google-administratör?   Registrera dig för Chrome Browser Cloud Management i dag

Jag har redan en Google-tjänst ...

Om du redan hanterar en domän med en Google-tjänst kan du använda samma domän för att hantera webbläsaren Chrome.

Logga in på administratörskonsolen och lägg till en prenumeration på Chrome Browser Cloud Management (CBCM) om du redan hanterar en domän med en av dessa produkter:

• Google Workspace
  • Företagssupport för Chrome-webbläsaren
  • Chrome Enterprise Upgrade
  • Cloud Identity

Viktigt! Du måste ha CBCM-prenumerationen för att kunna använda CBCM-funktioner på administratörskonsolen. Om du tar bort CBCM-prenumerationen har du inte längre åtkomst till CBCM-funktionerna.

Lägg till CBCM-prenumerationen

1. Logga inGoogles administratörskonsol.

Logga in med ditt administratörskonto (slutar inte på @gmail.com).

2. På administratörskonsolen går du till menyn följt av Faktureringföljt avPrenumerationer.
  3. Klicka på Lägg till eller uppgradera en prenumeration.
  4. Klicka på Enheter till vänster.
  5. Klicka på Kom igång under Chrome Browser Cloud Management.
  6. Granska ditt val och klicka på Kassa.
  7. Klicka på Beställ.

Anmärkning för befintliga CBCM-kunder

Redan i mars 2023 läggs prenumerationen på Chrome Browser Cloud Management till automatiskt för alla organisationer som använder CBCM utan prenumerationen. Den här förändringen medför inga nya kostnader för ditt befintliga konto, och du behöver inte göra något.

Nästa steg