Planerar du en strategi för återgång till kontorsarbete? Se hur Chrome OS kan vara till hjälp.

Hantera tillägg i företaget

Guiden Hantera tillägg i företaget är avsedd för IT-administratörer som söker efter metodtips för hantering av tillägg i webbläsaren Chrome i sina organisationer. Den innehåller steg för hantering av tillägg via Googles administratörskonsol, Windows-registret och Windows gruppolicyer.

Ladda ned PDF

I den här guiden

Managing Extensions in Your Enterprise
  • Testa och utvärdera webbläsartillägg i Chrome för organisationen.
  • Bestäm vilka tillägg som ska tillåtas baserat på behörigheterna som de begär att köra.
  • Lär dig att hantera webbläsartillägg i Chrome med följande metoder:
    • Blockera tillägg baserat på behörigheter.
    • Hantera tillägg efter policy.
    • Tillåt eller blockera tillägg på administratörskonsolen eller i Windows gruppolicy.
    • Ditt eget lokala webblagringsutrymme (rekommenderas inte som bästa metod).
    • Chrome Browser Cloud Management
  • Dessutom kan du läsa mer om:
    • Blockerade och tillåtna behörigheter
    • Kördtidsblockerade värdar
    • Tvångsinstallerade tillägg
    • Blockerade och tillåtna tillägg

Relaterade ämnen