Ben je aan het plannen om weer op kantoor te gaan werken? Bekijk hoe Chrome OS hieraan kan bijdragen.

Extensies beheren in je bedrijf

De handleiding Managing Extensions in Your Enterprise (Extensies beheren in je bedrijf) is bedoeld voor IT-beheerders die best practices willen voor het beheer van Chrome-browserextensies in hun organisatie. In de handleiding staan stappen om extensies te beheren via de Google Beheerdersconsole, het Windows-register en Windows-groepsbeleid.

Pdf downloaden

In deze gids

Managing Extensions in Your Enterprise
  • Chrome-browserextensies testen en evalueren voor je organisatie.
  • Bepalen welke extensies je wilt toestaan op basis van de rechten waarom ze verzoeken.
  • Meer informatie over hoe je Chrome-browserextensies beheert met de volgende methoden:
    • Extensies blokkeren op basis van rechten.
    • Extensies beheren per beleid.
    • Extensies toestaan of blokkeren via de Beheerdersconsole of Windows-groepsbeleid.
    • Je eigen webstore op locatie (afgeraden als best practice).
    • Cloudbeheer voor de Chrome-browser.
  • Daarnaast vind je meer informatie over:
    • Geblokkeerde en toegestane rechten.
    • Hosts waarvoor runtime is geblokkeerd.
    • Afgedwongen geïnstalleerde extensies.
    • Geblokkeerde en toegestane extensies.