Planerar du en strategi för återgång till kontorsarbete? Se hur Chrome OS kan vara till hjälp.

Stöd för äldre webbläsare (integrerat) för Windows

3. Ta bort tillägget för stöd för äldre webbläsare

Version 74 och senare av webbläsaren Chrome.

För administratörer som hanterar webbläsaren Chrome på Windows för ett företag eller en skola.

Om du tidigare har implementerat tillägget för stöd för äldre webbläsare i Chrome Legacy rekommenderar vi att du tar bort tillägget från de automatiskt installerade apparna och tilläggen på användarnas datorer.

Använda gruppolicy

I redigeraren för Microsoft Windows-gruppolicy (mappen Dator eller Användarkonfiguration):

1. Öppna Administrativa mallarföljt av Googleföljt av Google Chromeföljt avTillägg.
  2. Leta upp policyn för hantering av tilläggsinställningar.
  3. I rutan under Alternativ tar du bort tillägget för stöd för äldre webbläsare (helaphpnddilhkemkielfhnkaagiabh) från listan över tvångsinstallerade appar och tillägg.

Mer information om inställningar för app- och tilläggspolicy finns i Ange app- och tilläggspolicyer i Chrome (Windows).

Google och relaterade märken och logotyper är varumärken som tillhör Google LLC. Alla andra företags- och produktnamn är varumärken som tillhör de företag som de är kopplade till.